Διαχειριστείτε Windows 10 συσκευές μέσα από το G Suite

Δυνατός ο χειρισμός Windows 10 συσκευών από το G Suite

Διαθέσιμη είναι πλέον μία πολυαναμενόμενη δυνατότητα από τους χρήστες της πλατφόρμας G Suite, που θα μπορούν να χειρίζονται Windows 10 συσκευές. Πρόκειται για μια είδηση που ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο τους εταιρικούς χρήστες, αλλά έγινε δεκτή με χαρά από τους ειδικούς Πληροφορικής ανά τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, όσοι χρησιμοποιούν την G Suite Enterprise, θα μπορούν να μπαίνουν σε ένα σύστημα με Windows 10 με username και password που χρησιμοποιούν και για τον Google account τους, να ρυθμίζουν από εκεί τις βασικές ρυθμίσεις για τις αναβαθμίσεις των Windows 10, να χειρίζονται απομακρυσμένα τις λειτουργίες του BitLocker, με απομακρυσμένο τρόπο να χειρίζονται και τις ρυθμίσεις των Windows 10, να βγάζουν χρήστες από έναν υπολογιστή και να διαγράφουν δεδομένα από μία συσκευή με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft από απόσταση.

Είναι προφανές ότι IT Managers θα βρούν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε αυτές τις δυνατότητες. Για να γίνει εφικτή αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να πάει κανείς πρώτα και να κατεβάσει το Google Credential Provider app από το tools.google.com για να μπορεί να υπάρχει η κατάλληλη αναγνώριση της G Suite ως έμπιστης λύσης στα Windows 10.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software

Αποκτήστε δημοφιλές λογισμικό Windows 10 Pro με €7.31 και Office 2016 Pro με €17

Συνεχίστε δυνατά τη χρονιά με νέο λογισμικό και τσιμπήστε τα καλύτερα deals σε κλειδιά για Windows και Office, λογισμικό Anti-Virus και άλλα Security apps με εκπτώσεις 44.1% και 37.9%.

Software iPhone App Store

Τι είναι το Clubhouse και γιατί όλοι ασχολούνται μαζί του;

Το Clubhouse δίνει μία νέα, ηχητική διάσταση στα social media, έχοντας ήδη κερδίσει μεγάλο μέρος του διαδικτυακού ενδιαφέροντος.

Software Apple iOS

Γιατί πρέπει να εγκαταστήσεις το iOS 14.5 αμέσως, εάν έχεις iPhone;

Με γνώμονα την ασφάλεια, οι κάτοχοι iPhone θα πρέπει να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σε iOS 14.5, μόλις γίνει αυτό διαθέσιμο.

Software Microsoft Microsoft Office

H Microsoft θα προσφέρει μία offline έκδοση Office μέσα στο 2021

Με αγορά άδειας, θα μπορούν οι κάτοχοι υπολογιστών με Windows και MacOS να αποκτήσουν το Office στον υπολογιστή τους.