Διαχειριστείτε Windows 10 συσκευές μέσα από το G Suite

Δυνατός ο χειρισμός Windows 10 συσκευών από το G Suite

Διαθέσιμη είναι πλέον μία πολυαναμενόμενη δυνατότητα από τους χρήστες της πλατφόρμας G Suite, που θα μπορούν να χειρίζονται Windows 10 συσκευές. Πρόκειται για μια είδηση που ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο τους εταιρικούς χρήστες, αλλά έγινε δεκτή με χαρά από τους ειδικούς Πληροφορικής ανά τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, όσοι χρησιμοποιούν την G Suite Enterprise, θα μπορούν να μπαίνουν σε ένα σύστημα με Windows 10 με username και password που χρησιμοποιούν και για τον Google account τους, να ρυθμίζουν από εκεί τις βασικές ρυθμίσεις για τις αναβαθμίσεις των Windows 10, να χειρίζονται απομακρυσμένα τις λειτουργίες του BitLocker, με απομακρυσμένο τρόπο να χειρίζονται και τις ρυθμίσεις των Windows 10, να βγάζουν χρήστες από έναν υπολογιστή και να διαγράφουν δεδομένα από μία συσκευή με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft από απόσταση.

Είναι προφανές ότι IT Managers θα βρούν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε αυτές τις δυνατότητες. Για να γίνει εφικτή αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να πάει κανείς πρώτα και να κατεβάσει το Google Credential Provider app από το tools.google.com για να μπορεί να υπάρχει η κατάλληλη αναγνώριση της G Suite ως έμπιστης λύσης στα Windows 10.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.

Software Xiaomi MIUI

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 αναμένεται το MIUI 13

Οι φίλοι της Xiaomi δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς στο δεύτερο τρίμηνο του έτους αναμένεται να δοθεί το MIUI 13.

Software iOS iPadOS Apple

Αναβάθμιση σε iOS 14.5.1 και iPadOS 14.5.1 άμεσα

Η συμβουλή της Apple προς όλους τους κατόχους iPhone, iPad και Apple Watch είναι να κατεβάσουν το iOS 14.5.1 και iPadOS 14.5.1.

Software Adobe Flash Microsoft Windows 10

Οριστικό τέλος για Adobe Flash από τα Windows τον Ιούλιο

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε, μια για πάντα, τον Adobe Flash από τα Windows.