Διαχειριστείτε Windows 10 συσκευές μέσα από το G Suite

Δυνατός ο χειρισμός Windows 10 συσκευών από το G Suite

Διαθέσιμη είναι πλέον μία πολυαναμενόμενη δυνατότητα από τους χρήστες της πλατφόρμας G Suite, που θα μπορούν να χειρίζονται Windows 10 συσκευές. Πρόκειται για μια είδηση που ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο τους εταιρικούς χρήστες, αλλά έγινε δεκτή με χαρά από τους ειδικούς Πληροφορικής ανά τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, όσοι χρησιμοποιούν την G Suite Enterprise, θα μπορούν να μπαίνουν σε ένα σύστημα με Windows 10 με username και password που χρησιμοποιούν και για τον Google account τους, να ρυθμίζουν από εκεί τις βασικές ρυθμίσεις για τις αναβαθμίσεις των Windows 10, να χειρίζονται απομακρυσμένα τις λειτουργίες του BitLocker, με απομακρυσμένο τρόπο να χειρίζονται και τις ρυθμίσεις των Windows 10, να βγάζουν χρήστες από έναν υπολογιστή και να διαγράφουν δεδομένα από μία συσκευή με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft από απόσταση.

Είναι προφανές ότι IT Managers θα βρούν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε αυτές τις δυνατότητες. Για να γίνει εφικτή αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να πάει κανείς πρώτα και να κατεβάσει το Google Credential Provider app από το tools.google.com για να μπορεί να υπάρχει η κατάλληλη αναγνώριση της G Suite ως έμπιστης λύσης στα Windows 10.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Windows 11

Windows 11: Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις πιο γρήγορα το update

H Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης Release Preview των Windows 11, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου.

Software microsoft surface duo Android 11

Microsoft Surface Duo: Θα πάρει το Android 11 στα τέλη του χρόνου

Το Microsoft Surface Duo συνεχίζει να υποστηρίζεται και μετά από την παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Software Android

Android: Χειρισμός του smartphone μόνο με το πρόσωπο

Η Google αποφάσισε να δώσει σε όλους τους Android χρήστες στοιχεία που απολάμβαναν, μέχρι σήμερα, οι κάτοχοι ενός Pixel smartphone.

Software Windows 11 Microsoft

PC Health Check app: Μπορεί να τρέξει το PC σου Windows 11;

H Microsoft κάνει και πάλι διαθέσιμο το PC Health Check app, για να μπορέσεις να εξετάσεις εάν το PC σου μπορεί να πάρει Windows 11.