Διαθέσιμη η public beta του iOS 14 για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές

, Διαθέσιμη η public beta του iOS 14 για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές

Στη φετινή WWDC η Apple μας παρουσίασε το iOS 14, μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει κάνει ποτέ η εταιρεία στην αρχική των iPhone και iPod, προσθέτοντας Widgets, βιβλιοθήκη εφαρμογών και Picture in Picture.

Αν δε μπορείτε να περιμένετε μέχρι να γίνει διαθέσιμη η τελική και σταθερή έκδοση, η Apple ανακοίνωσε πως μπορείτε πλέον μέσω του προγράμματος public beta να δοκιμάσετε την επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε σε αυτό το link και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta. Η αναβάθμιση θα σας έρθει ως OTA μόλις επικυρωθεί η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

, Διαθέσιμη η public beta του iOS 14 για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές

Αν και public, το iOS 14 παραμένει σε δοκιμαστικό στάδιο, οπότε σας συμβουλεύουμε να μη το εγκαταστήσετε στην κύρια σας συσκευή. Αν πάλι θέλετε να δοκιμάσετε, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα Apple iPhone 6S ή νεότερο, iPhone SE και iPhone SE 2020 ή ένα iPod Touch 7ης γενιάς.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.