Η εφαρμογή Apple TV φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει για smartphone Android

apple tv android, Η εφαρμογή Apple TV φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει για smartphone Android

Η Apple σχεδιάζει να κάνει την εφαρμογή Αpple TV διαθέσιμη για smartphone Android, σύμφωνα με τον leaker ShrimpApplePro. Σε ανάρτησή του στο Twitter ισχυρίζεται ότι το Κουπερτίνο δοκιμάζει την εφαρμογή εσωτερικά και σχεδιάζει να την κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά δεν παρέχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Με την εφαρμογή Apple TV, οι χρήστες smartphone Android θα έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία ροής Apple TV+, αντί να χρειάζεται να μπαίνει μέσω web στο tv.apple.com. Η εφαρμογή θα παρέχει επίσης στους χρήστες Android πρόσβαση στο MLS Season Pass το επόμενο έτος.

Όσον αφορά στα Android, η εφαρμογή Apple TV περιορίζεται επί του παρόντος σε συσκευές streaming που υποστηρίζονται από το λειτουργικό σύστημα Android TV, συμπεριλαμβανομένου του Chromecast με Google TV.

Άλλες συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple με την εφαρμογή Apple TV περιλαμβάνουν τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Roku και Amazon Fire TV, τηλεοράσεις Roku και επιλεγμένες έξυπνες τηλεοράσεις από την LG, τη Samsung, τη Sony και τη Vizio. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για streaming στο Apple TV+, για αγορά ή ενοικίαση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών από το iTunes Store και πολλές άλλες λειτουργίες.

Κάνοντας διαθέσιμο το Apple TV σε smartphone Android θα αυξηθεί πιθανώς η τηλεθέαση του Apple TV+ και θα ενισχυθούν τα έσοδα του τεχνολογικού κολοσσού από την υπηρεσία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.