H Apple σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσφέρει την υπηρεσία Podcast σε μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας επί πληρωμή.
Φαίνεται πως η Apple σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσφέρει την υπηρεσία Podcast σε μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας επί πληρωμή. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα The Information, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πότε και αν θα γίνει όντως η μεγάλη αλλαγή στην υπηρεσία.
Η Apple ήταν από τις εταιρείες που βοήθησε στην ανάδειξη των Podcasts όσο καμία, μέσω των iPod και iTunes, οπότε είναι λογικό να δημιουργήσει μία συνδρομή. Επιπλέον, ακόμα και σήμερα, η εφαρμογή Apple Podcasts είναι από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές podcasting που βλέπουμε στην αγορά.
Επιπλέον, δε γνωρίζουμε αν το πλάνο της εταιρείας είναι να “κλειδώσει” τα Podcasts ή να προσφέρει μερικά περισσότερα προνόμια στους συνδρομητές της υπηρεσίας. Μη ξεχνάμε ότι και το Spotify σκέφτεται ξεχωριστή συνδρομή για αποκλειστικά Podcasts, κάτι λογικό, από τη στιγμή που έχει ξοδέψει πάνω από 800 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά εταιρειών podcast και μεγάλων ονομάτων του χώρου.
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.
Το Brave Origin είναι μια επί πληρωμή έκδοση του browser στα 59,99 δολάρια, χωρίς AI, VPN και Rewards. Δες τι αφαιρεί και γιατί στο Linux είναι δωρεάν.
Το Sigma File Manager είναι μια δωρεάν, open-source εφαρμογή που φέρνει στα Windows έξυπνη αναζήτηση, split view και info panel που λείπουν από τον File Explorer.
FreeBSD, Haiku, ReactOS, OpenIndiana και SerenityOS: πέντε εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος του PC δεν τελειώνει στα τρία γνωστά ονόματα.
Σχόλια