Έρχονται και στην Ελλάδα οι πληρωμές με ZEN

, Έρχονται και στην Ελλάδα οι πληρωμές με ZEN

Η ZEN ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της εταιρείας σε 31 ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας συνεργασία με τη Mastercard. Κύρια επιδίωξη της ZEN είναι να παρέχει έναν εύκολο και βολικό τρόπο διαχείρισης της ταμειακής ρευστότητας, χωρίς δυσκίνητες και άβολες τυπικές διαδικασίες και χρεώσεις. Το μοναδικά ξεχωριστό «πακέτο» της ZEN συνδυάζει στην ουσία όλα τα βασικά οφέλη και τα σημεία-κλειδιά που σχετίζονται με το σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο: απλότητα πληρωμής, μηχανισμούς που προστατεύουν και τα δύο συμβαλλόμενα μέρη της εκάστοτε συναλλαγής, καθώς και προνόμια ειδικά προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες των επιχειρηματιών και των καταναλωτών.

Οι υπηρεσίες της ZEN είναι διαθέσιμες στην αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά και στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο μέσω ενός συνδρομητικού μοντέλου με δωρεάν μηνιαία δοκιμή. Οι πελάτες λαμβάνουν μια κάρτα ZEN Mastercard (φυσική ή ψηφιακή), με τη δυνατότητα προσθήκης στα ψηφιακά πορτοφόλια Apple Pay και Google Pay, αποκτώντας πρόσβαση σε μια βολική και ασφαλή λύση πληρωμών που τους επιτρέπει να πληρώνουν σε ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικά καταστήματα.

Τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι ιδιώτες πελάτες, μπορούν να βασίζονται σε σαφείς και απλούς κανόνες για διαδικτυακές υπηρεσίες πληρωμών οπουδήποτε στον κόσμο, σε κάθε πιθανό νόμισμα και ανεξάρτητα από το ύψος της συναλλαγής. Η διαδικασία της οικονομικής διαχείρισης – η οποία είναι μοναδική σε παγκόσμια κλίμακα – μέσω της ενσωμάτωσης σε τραπεζικό λογαριασμό, εγγυάται, μάλιστα, άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια προερχόμενα από διαδικτυακές πωλήσεις, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Όσο για τους ίδιους τους καταναλωτές, η ZEN ξεχωρίζει με την απλούστατη, μία από τις ταχύτερες στην αγορά και πλήρως εξ αποστάσεως διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού, σε συνδυασμό με την άνετη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών. Όλες οι υπηρεσίες είναι εύκολες στη διαχείριση μέσω μιας εφαρμογής για κινητά με μινιμαλιστική και εύληπτη διεπαφή χρήστη.

, Έρχονται και στην Ελλάδα οι πληρωμές με ZEN

Σύμφωνα με την πρόσθετη προστασία ZEN Care, εφόσον ένας πελάτης ασκήσει το δικαίωμα υποβολής γραπτής διαμαρτυρίας/καταγγελίας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δηλώσει την αξίωσή του και η ZEN θα φροντίσει το ζήτημα εξ ολοκλήρου και θα επιστρέψει στο ακέραιο τα χρήματα της αγοράς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι επιχειρηματίες, από την άλλη, διαθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας λόγω της απουσίας αντιστροφής χρέωσης, καθώς η ZEN προσφέρει την κάλυψή της. Με σαφή και διαφανή συνδρομητικά προγράμματα, οι χρήστες γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα υφιστάμενα κόστη και δεν έχουν λόγο να ανησυχούν για τυχόν απρόοπτες χρεώσεις.

Επιλέγοντας τη ZEN, τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρηματίες, μπορούν να βασίζονται σε μία πλειάδα μοναδικών προνομίων. Εκτός από τις κάρτες πληρωμών ZEN Mastercard, η ZEN παρέχει έναν λογαριασμό πολλών νομισμάτων που επιτρέπει πληρωμή άνευ προμήθειας σε 35 νομίσματα, καθώς και αποκλειστικά οφέλη, όπως η προστασία πελατών Zen Care ή η επέκταση εγγύησης κατασκευαστή ενός έτους για ηλεκτρονικά προϊόντα, κατόπιν αγοράς σε φυσικό ή online κατάστημα. Οι πελάτες λαμβάνουν επίσης αυτόματη επιστροφή χρημάτων έως και 15% της αξίας της αγοράς, η οποία πιστώνεται στον λογαριασμό του καταναλωτή ευθύς αμέσως μετά τη συναλλαγή. Χάρη στα εν λόγω οφέλη, η μηνιαία συνδρομή δεν αργεί να αποδείξει στους χρήστες την ουσιαστική αξία της, με άμεση απόσβεση του κόστους.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Mastercard

Level Up with Mastercard: efood και Mastercard σε επιβραβεύουν για καλό σκοπό

Το να κερδίζεις μέσα από το efood πληρώνοντας με κάρτα Mastercard και παράλληλα να συμβάλλεις σε έναν καλό σκοπό, τότε η κίνησή σου αυτή έχει μεγάλη αξία.

Software Mastercard

Level up με τη Mastercard στο efood για να βγαίνεις κερδισμένος

efood και Mastercard συνεργάζονται με το πρόγραμμα “Level Up with Mastercard”, για κατόχους καρτών Mastercard με σκοπό τη συλλογή πόντων και διεκδίκηση δώρων.

Internet Mastercard

Mastercard: Η χρήση ανέπαφων πληρωμών είδε άνοδο 40% λόγω του κορονοϊού

Η Mastercard αναφέρει ότι παρατηρήθηκε αύξηση της τάξεως του 40% στις ανέπαφες πληρωμές, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Internet Apple Facebook Mastercard

Τι κάνουν οι τεχνολογικές εταιρείες για τον κορονοϊό

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει κάθε τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται ο άνθρωπος. Πώς όμως έχουν αντιδράσει στην επιρροή του κορονοϊόυ οι τεχνολογικές εταιρείες;