Εργάζεστε από το σπίτι; Δωρεάν Windows 11 στις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις GoDeal24

, Εργάζεστε από το σπίτι; Δωρεάν Windows 11 στις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις GoDeal24

Λόγω της αβεβαιότητας και των κινδύνων που έχει επιφέρει η πανδημία οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών επανεξετάζουν τα σχέδιά τους και προωθούν εκ νεόυ την τηλεργασία. Η κοινωνική απόσταση έχει γίνει προτεραιότητα σε ορισμένους τομείς. Το να εργάζεστε από το σπίτι χωρίς να επηρεάζεστε και να παραμένετε ασφαλείς είναι πολύ σημαντικό.

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα ενώ εργάζεστε από το σπίτι ακολουθώντας ένα τακτικό χρονοδιάγραμμα, φροντίστε ο χώρος σας να είναι άνετος και μην ξεχνάτε τα διαλείμματα. Έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά την ευελιξία και την ασφάλεια που προσφέρει η εργασία από απόσταση.

Μην ξεχάσετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό σας. Το Godeal24 προσφέρει το καλύτερο οικιακό λογισμικό Microsoft Office. Με τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις μπορείτε να αποκτήσετε το Microsoft Office σε χαμηλή τιμή στο Godeal24. Επιπλέον, θα λάβετε ως δώρο και τα Windows 11/ Windows 10 δωρεάν με καθε αγορά σουίτας εφαρμογών γραφέιου Office.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iPad iPadOS

Η Apple θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPadOS 16

Η Apple σχεδιάζει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPadOS 16 μέχρι τον Οκτώβριο, δηλαδή ένα μήνα μετά το iOS 16.

Software

Αποκτήστε άδεια Windows 10 Pro για πάντα με 6.14€

Είτε σκοπεύετε να αναβαθμίσετε τον προσωπικό σας υπολογιστή είτε υπολογιστές γραφείου, οι καλοκαιρινές έκπτωσεις του Godeal24 θα σας καλύψουν!

Software featured

Nova Wind: Πλατφόρμα Ανοιχτών Δεδομένων (Open Data) για τον ΑΔΜΗΕ

Η ψηφιακή πλατφόρμα θα παρέχει πρόσβαση σε Ανοιχτά Δεδομένα, σχετικά με το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες.

Software DLink

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.