ESET Smart Security Business Edition και NOD32 Antivirus v3.0 Business Edition

, ESET Smart Security Business Edition και NOD32 Antivirus v3.0 Business EditionΗ Adaox, η εταιρεία που διανέμει στην Ελλάδα τις εφαρμογές ασφαλείας της ESET, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της ολοκληρωμένης λύσης ασφαλείας ESET Smart Security business edition (ESS BE), για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η λύση περιλαμβάνει εφαρμογή antivirus, antispyware, antispam και firewall ενώ βασίζεται στην προηγμένη και πολυβραβευμένη τεχνολογία ThreatSense της ESET, καθώς και στην ESET NOD32 scanning engine.

Το ESET Smart Security Business Edition συνδυάζει ταχύτητα, ακρίβεια και μηδαμινή απασχόληση του υπολογιστή, διαφοροποιώντας το σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας που κυκλοφορούν στην αγορά. Επιπλέον η ενσωμάτωση του Remote Administrator, επιτρέπει την εύκολη εξ αποστάσεως διαχείριση και επέκταση τόσο της νέας λύσης ασφάλειας ESET Smart Security Business Edition όσο και της νέας έκδοσης του ESET NOD32 Antivirus Business Edition. Το ESET Smart Security παρέχει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας χάρη στην πολυβραβευμένη μηχανή ανίχνευσης ESET NOD32 Antivirus. Καταλαμβάνει μόλις 40MB χώρου στο σκληρό δίσκο, ενώ τα συστήματα ανίχνευσης είναι μέχρι και 30 φορές ταχύτερα συγκριτικά με αντίστοιχα προϊόντα.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες λύσεις ασφάλειας που συνδυάζουν αυτόνομα προϊόντα, το ESET Smart Security Business Edition ενσωματώνει σε μια μηχανή antispyware, antispam καθώς και firewall, με τη νέα έκδοση της μηχανής ανίχνευσης ιών NOD32 της ESET. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση επιτρέπει στα διάφορα modules της να μοιράζονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες προκειμένου να γίνεται ορθή αξιολόγηση και ταξινόμηση κάθε επερχόμενης απειλής.

Η τεχνολογία ThreatSense της ESET παρέχει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, ενώ είναι η μόνη τεχνολογία αντιμετώπισης ιών που βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις όσον αφορά στις επιδόσεις της στο Virus Bulletin VB 100 testing, τα τελευταία εννέα χρόνια. Επιπλέον έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία από τον οργανισμό AV-Comparatives.org για τη δυναμική προστασία που προσφέρει, συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Δείτε επίσης:
> Αναβαθμίστε με απλά βήματα, την εικόνα της TV σας
> Επιστημονική πληροφόρηση με ένα SMS
> Εικόνα 42 ίντσες από απόσταση 60 εκατοστών

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Adaox Infoquest

ADAOX | Συνεργασία με την Info-Quest

H ADAOX ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Info-Quest για τη διανομή των retail προϊόντων ασφάλειας της ESET που η πρώτη διαθέτει στην ελληνική αγορά. Με τη συνεργασία αυτή ενισχύεται και επεκτείνονται ακόμη περισσότερο τα δίκτυα διανομής και συνεργατών της ADAOX για την προώθηση των πολυβραβευμένων προϊόντων ασφαλείας της ESET στην […]

Χαρίζω Adaox Xarizo

Χαρίζω το “Esset Smart Security”

Αγαπητοί φίλοι, πριν από περίπου ενάμιση μήνα αποφάσισα να αρχίσω να χαρίζω διάφορα δώρα που μου κάνουν οι εταιρείες όταν παρακολουθώ συνεντεύξεις τύπου και άλλα events. Τα πρώτα δώρα ήταν δύο τίτλοι Halo 2 τα οποία κέρδισαν ο Γιάννης και o Mod K. από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ήρθε η σειρά για ακόμα ένα δώρο, το […]