Facebook: Δοκιμάζει το νέο “εργαλείο χωρισμού”

Το Facebook θέλει να βρίσκεται σε κάθε σημείο της ζωής των χρηστών του, στα προφίλ τους οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να μοιράζονται πληροφορίες για το που πήγαν σχολείο, τι σπούδασαν, που δούλεψαν, που ταξίδεψαν με ποιον βρίσκονται σε σχέση κλπ. Τι γίνεται όμως όταν χωρίζεις και όλα σου θυμίζουν τον/την πρώην σου;

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον/την σβήσεις από φίλο και να σβήσεις τις κοινές σας φωτογραφίες. Βεβαίως αυτό απαιτεί να ασχοληθείτε αρκετή ώρα και υπάρχει η πιθανότητα να σας ξεφύγει κάτι που θα σας θυμίζει το πρώην ταίρι σας.

Εδώ έρχεται να βοηθήσει το Facebook με το νέο “εργαλείο χωρισμού”. Πρόκειται για μια νέα λειτουργία που αποκλείει τον/την πρώην σου από το Newsfeed σου όταν αλλάζεις το relationship status. Επίσης ούτε ο πρώην σου βλέπει τα δικά σου post. Επιπλέον, το Facebook πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα επιτρέποντας να κάνετε edit σε παλαιότερα post και να επιλέξετε ποιος μπορεί να βλέπει τις αναρτήσεις στις οποίες είστε με τον πρώην.

Μπορείτε επίσης να κάνετε untag τον εαυτό σας από post και φωτογραφίες με το συγκεκριμένο άτομο, έτσι ώστε να αποφύγετε τις μελλοντικές ερωτήσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Το ενδιαφέρον είναι ότι για τις αλλαγές αυτές δεν ενημερώνεται ο/η πρώην σας.

Το νέο εργαλείο είναι προς το παρόν σε δοκιμαστική φάση στις ΗΠΑ και αργότερα θα έρθει στις υπόλοιπες χώρες. Το Facebook δηλώνει ότι σκοπός του είναι να βοηθήσει τα άτομα που περνούν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους και ελπίζει ότι το εργαλείο αυτό θα βοηθήσει να τελειώσει η σχέση στο Facebook όσο πιο εύκολα γίνεται.

facebook break up tool, Facebook: Δοκιμάζει το νέο “εργαλείο χωρισμού”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Obi Wan Kenobi

Πόσο περισσότερο ζώα θέλουν να μας κάνουν…
Έλεος…

Μιχαλης

Facbook facbook facbook facbook Facbook facbook facbook facbook Facbook facbook facbook facbook Facbook facbook facbook facbookFacbook facbook facbook facbook

viel

περνει τρομακτικες διαστασεις το fb δυστηχος, υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα εξαρτονται απο ενα like. υπαρχουν ζευγαρια που χωριζουν επιδη δεν εχει αλαξει το status σε relationship. τραγικα πραγματα, παιδια με μετρο το fb!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.