Facebook: Σημαντική προσθήκη με φωτογραφίες 360 μοιρών

Τον περασμένο μήνα το Facebook ανακοίνωσε πως θα προσθέσει υποστήριξη 360-degree φωτογραφιών ακολουθώντας το 360-degree video support της περασμένης χρονιάς. Τελικά το feature ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμο στους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να δουν φωτογραφίες 360 μοιρών.

Οι χρήστες από σήμερα θα μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία στο Facebook και θα την μετατραπεί σε 360 εικόνα που θα μπορεί να προβληθεί σε desktop ή σε mobile συσκευή.

Όπως αναφέρει ο Mark Zuckerberg στο post του, τις 360 photos μπορείς να τις τραβήξεις με το κινητό σου. Τραβάς απλά ένα panorama ή χρησιμοποιείς 360 camera app, την ποστάρεις και το Facebook αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία του Manhattan από ψηλά και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε εκεί.

facebook 360, Facebook: Σημαντική προσθήκη με φωτογραφίες 360 μοιρών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Για αυτό προσέξτε εσείς που έχετε Facebook μην πείτε στην γκόμενα/κοπέλα/γυναίκα σας να ειμαι εκεί το ποστάρω κιόλας και κάνει το σκηνικό και εντοπίσει καμία άλλη γυναικεία ύπαρξη στο πλάνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.