Facebook app: Ξεκίνησε η σταδιακή κυκλοφορία του Dark Mode

, Facebook app: Ξεκίνησε η σταδιακή κυκλοφορία του Dark Mode

Μήνες μετά τη διάθεση του Dark Mode στις εφαρμογές Messenger, Instagram και WhatsApp, η εταιρεία Facebook Group ξεκίνησε να αναβαθμίζει και το κύριο social app της. Πρώτο αναβαθμίστηκε το Facebook για desktop συσκευές, ενώ λίγο αργότερα ήρθε το Dark Mode και στο Facebook Lite.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η ανάπτυξη του Facebook app με Dark Mode και ενημέρωση για τον Κορονοϊό είχε ήδη ολοκληρωθεί από τις αρχές του μήνα, με την ιστοσελίδα 9to5Google να έχει στα χέρια της την εν λόγω build. Τώρα, αρκετοί χρήστες ανεβάζουν screenshots στο Twitter με τη νέα εμφάνιση, με πρώτη την iOS έκδοση της εφαρμογής.

Η εταιρεία ρωτήθηκε για το update και σε τι στάδιο βρίσκεται, απατώντας πως αυτή τη στιγμή έχει γίνει διαθέσιμο σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών παγκοσμίως. Όμως, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πότε θα γίνει ευρέως διαθέσιμη, ούτε πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του ενημερωμένου app και σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Να θυμίσουμε πως το Dark Mode του Facebook κινείται στα πλαίσια των εφαρμογών της Google, δηλαδή σε σκούρο γκρι, με μαύρο background που φαίνεται ελάχιστα και ανοιχτό γκρι στα εικονίδια και τα posts. Πάντως, ακόμα και έτσι, θα μειωθεί σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας στις συσκευές με OLED panel, σε αντίθεση με το τέρμα φωτεινό mode που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.