Facebook Favorites: Λίστα κοντινών φίλων για πολύ ιδιωτικές συζητήσεις

Facebook Favorites, Facebook Favorites: Λίστα κοντινών φίλων για πολύ ιδιωτικές συζητήσεις

Η Facebook συνηθίζει να αντιγράφει χαρακτηριστικά του ενός social app στο άλλο. Για παράδειγμα, πήρε τα Stories του Instagram και τα έβαλε στο Facebook. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζει τα Facebook Favorites, τα οποία είναι κάτι σαν τους Close Friends του Instagram.

Τι ακριβώς είναι οι εκλεκτοί φίλοι

Τα Facebook Favorites, σε αντίθεση με τους Close Friends του Instagram, είναι μικρές ομάδες που αποτελούνται από εκλεκτούς φίλους. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται με τους αγαπημένους φίλους τους stories τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν όσοι δεν ανήκουν στην ιδιωτική ομάδα που έχουν δημιουργήσει.

Κάθε Facebook Favorites μπορεί να αποτελείται από έως και δέκα άτομα. Τα stories που μοιραζόμαστε μέσα σε αυτά τα ιδιωτικά group αποστέλλονται στο κάθε μέλος της ομάδας χωριστά. Έτσι, ακόμη και τα μέλη της ομάδας δεν γνωρίζουν ποιοι έχουν δει τα stories.

Καθώς τα Favorites είναι σε στάδιο ανάπτυξης, δεν επιτρέπουν ακόμη τη δημιουργία επιπλέον ομάδων, όπως για παράδειγμα μία για την οικογένεια ή τους κοινούς γνωστούς.

Διαθεσιμότητα

Προς το παρόν τα Facebook Favorites είναι διαθέσιμα σε ένα ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό χρηστών. Παραμένει άγνωστο το πότε και αν η εταιρεία θα ανοίξει κάποιο open beta πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για την ημερομηνία ευρείας διάθεσης του χαρακτηριστικού σε όλους τους χρήστες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.