Προσοχή: Βρέθηκε malware στο APKPure app store
Δευτέρα, 12/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το APKPure app store, στο οποίο βρίσκει κανείς APK για Android smartphones διαγνώστηκε με malware.
Πέμπτη, 14/03/2019 · Γιώργος Ανδρονικίδης
Αρκετές από τις μεγαλύτερες εφαρμογές παγκοσμίως σταμάτησαν να λειτουργούν. Εφαρμογές όπως το Facebook, το Instagram, το Messenger αλλά και το WhatsApp χτυπήθηκαν από ένα πρόβλημα το οποίο εμπόδισε την ομαλή λειτουργία των εφαρμογών προκαλώντας προβλήματα στους χρήστες.
Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη η αιτία αυτού του προβλήματος, το οποίο έχει επηρεάσει μόνο μερικούς χρήστες και επίσης είναι άγνωστο αν τα προβλήματα σε όλες αυτές τις πλατφόρμες συνδέονται. Σύμφωνα με πηγές η πλειοψηφία των χρηστών που προσβλήθηκαν από το πρόβλημα αυτό βρίσκονται στην Ευρώπη, Νότια και Λατινική Αμερική.
Το Facebook από την μεριά του αναγνώρισε το πρόβλημα δεν έδωσε όμως περαιτέρω πληροφορίες από τι προκλήθηκε.
Πίσω στο 2016, μία παρόμοια επίθεση έγινε σε υπηρεσίες που παρείχαν online υλικό στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Reddit, του Spotify και του Twitter. Η επίθεση αυτή σχετίστηκε λίγο αργότερα με ένα Botnet, το οποίο πήρε τον έλεγχο ενός μεγάλου αριθμού οικιακών συσκευών χωρίς την συγκατάθεση των ιδιοκτητών, θέτοντας τις συσκευές εκτός σύνδεσης.
Το Botnet πρόκειται για μία distributed denial of service ( DDoS ) επίθεση, η οποία μπορεί γρήγορα “σπάσει” τις υποδομές του διαδικτύου υπερφορτώνοντας το δίκτυο.
Δευτέρα, 12/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το APKPure app store, στο οποίο βρίσκει κανείς APK για Android smartphones διαγνώστηκε με malware.
Σάββατο, 10/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
H μεγαλύτερη αλλαγή είναι η παύση χρήσης του hamburger menu στα αριστερά της μπάρας αναζήτησης.
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Στις ΗΠΑ παρατηρήθηκε το φαινόμενο εστιατόριο να κλέβουν τα ονόματα άλλων και να εκμεταλλεύονται τις online παραγγελίες φαγητού.
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η Neuralink κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων της τεχνολογίας της, παρουσιάζοντας έναν πίθηκο να παίζει Pong.
ήταν πολύ ζόρικο αυτό που έγινε, αναγκάστικα να μιλήσω με τους ανθρώπους γύρω μου. χαχαχα!!!!