Facebook Messenger: Φέρνει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις

Το Facebook θέλει να προωθήσει όλο και περισσότερο το Messenger κάνοντας τους χρήστες να παραμένουν εκεί είτε θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα, video, να πραγματοποιήσουν μια κλήση ή βιντεοκλήση.

Μετά την προσθήκη της δυνατότητας για ατομικές βιντεοκλήσεις, το Facebook Messenger φέρνει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν πολλοί χρήστες.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Στην ομαδική βιντεοκλήση μπορούν να συμμετέχουν μέχρι έξι άτομα, ενώ στις ομαδικές κλήσεις χωρίς εικόνα, μέχρι 50 άτομα. Όταν στην ομαδική βιντεοκλήση ο αριθμός των ατόμων ξεπεράσει τους 6, τότε στην εικόνα φαίνεται μόνο ο κύριος ομιλητής σε όσους συμμετέχουν στην κλήση. Το Group video chat feature ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμο στο website του Messenger, αλλά και σε Android, iOS apps. Η κυκλοφορία γίνεται ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες.

Συμφωνα με τα στοιχεία του Facebook, 245 εκατ. άνθρωποι χρησιμοποιούν τις ατομικές βιντεοκλήσεις κάθε μήνα και θεωρεί ότι ο αριθμός θα εκτοξευτεί χάρη στη νέα προσθήκη. Για την χρήση του Group video chat πρέπει να διαθέτεις την τελευταία έκδοση του Messenger.

Δείτε το video:

Facebook Messenger group video chat, Facebook Messenger: Φέρνει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Κανονικά πρέπει να φτιάξουν το messenger και να βγάλουν τις σαβούρες γιατί πέφτει πολύ κράξιμο

Μαρία Διαμαντή

Απίθανο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.