Facebook, Messenger και Instagram ενώνονται με κοινές ειδοποιήσεις

Facebook Messenger Instagram, Facebook, Messenger και Instagram ενώνονται με κοινές ειδοποιήσεις

Το Facebook, ο Messenger και το Instagram δοκιμάζουν μια λειτουργία, η οποία δείχνει τις ειδοποιήσεις και από τις τρεις εφαρμογές σε μία “διεπιφάνεια” και επιτρέπει στο χρήστη να τις εναλλάσσει.

Το Facebook επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτής της λειτουργίας, η οποία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο: “Διεξάγουμε μια πολύ μικρή δοκιμασία, ώστε να είναι ακόμη πιο εύκολο για τους χρήστες να ανακαλύπτουν και να συνδέονται με τους ανθρώπους και τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Εξερευνούμε τρόπους να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εναλλάσσονται ευκολότερα μεταξύ των λογαριασμών τους στο Facebook, στο Messenger και στο Instagram”.

Στο δοκιμαστικό αυτό στάδιο, για όσους “τυχερούς” το είδαν, όταν ένας χρήστης πατά το εικονίδιο του προφίλ του σε μία από τις τρεις εφαρμογές, τότε θα δει το σύνολο των εκκρεμών ειδοποιήσεων και από τις άλλες εφαρμογές, για παράδειγμα 18 ειδοποιήσεις. Όταν πατήσει κι εκεί, τότε θα δει το χαρακτηριστικό κόκκινο εικονίδιο που θα δείχνει τις μη αναγνωσμένες ειδοποιήσεις σε καθεμία από τις εφαρμογές, πχ. 6 ειδοποιήσεις στο Facebook, 2 ειδοποιήσεις στον Messenger και 10 ειδοποιήσεις στο Intagram. Μόλις πατήσουν σε καθεμία, θα μεταβαίνουν στην εκάστοτε εφαρμογή.

Τα παραπάνω ανήκουν όλα στην οικογένεια του Facebook, αλλά δεν είδαμε ακόμη το WhatsApp. Αν προστεθεί κι αυτό στην παρέα των κοινών ειδοποιήσεων, πολλοί χρήστες θα λαμβάνουν διαρκώς ειδοποιήσεις, ή κόκκινους αριθμούς (που δείχνουν πόσες ειδοποιήσεις έχουν) και σε μερικούς αυτό τροφοδοτεί το άγχος.

Facebook Messenger Instagram, Facebook, Messenger και Instagram ενώνονται με κοινές ειδοποιήσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Πιο σιχαμερό υποκείμενο δεν πρέπει να έχει βγάλει η φύση από τον ζουκενμπεργκ

Μανώλης

Σαν το hub της BB δηλαδή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.