Facebook Messenger: Φέρνει φίλτρα που θυμίζουν το Snapchat Lenses

Το Facebook πρόσθεσε στην εφαρμογή Messenger φίλτρα για selfie βίντεο, τα οποία θυμίζουν λίγο από το Snapchat Lenses. Το συγκεκριμένο update φέρνει εκατοντάδες νέες “μάσκες” και ειδικά εφέ, τα οποία εφαρμόζονται σε ζωντανό χρόνο στα video-chat.

Σύμφωνα με το Facebook, έκανε αυτή την κίνηση επειδή “η κάμερα αντικαθιστά το πληκτρολόγιο”, στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν οι χρήστες. O Ben Wood, της συμβουλευτικής εταιρείας CSS Insight, αναφέρει ότι οι εφαρμογές chat γίνονται ολοένα και πιο φορτωμένες με νέα χαρακτηριστικά, αποτέλεσμα του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει.

Ο Ben ανέφερε πάνω σε αυτό, “Κάθε φορά που κάποια εταιρεία φέρνει νέα feature, οι άλλες πρέπει να αντιδράσουν πολύ γρήγορα. Αυτό κάνει αναμφίβολα το Messenger που αντιδράει στην πρόκληση από τους ανταγωνιστές του, όπως το Snapchat” .

Το Facebook σύμφωνα με τις αναφορές, είχε προσπαθήσει να αγοράσει το Snapchat για 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2013. Από τότε, το Snapchat είχε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στο να προσελκύει νέους χρήστες. Στο παρελθόν το Facebook έχει δεχθεί αρκετές φορές κριτική για την τακτική αντιγραφής που ακολουθεί.

Facebook selfie video filters snapchat lenses copies, Facebook Messenger: Φέρνει φίλτρα που θυμίζουν το Snapchat Lenses

Facebook selfie video filters snapchat lenses copies, Facebook Messenger: Φέρνει φίλτρα που θυμίζουν το Snapchat Lenses

Facebook selfie video filters snapchat lenses copies, Facebook Messenger: Φέρνει φίλτρα που θυμίζουν το Snapchat Lenses

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Techskepticon

Ημαρτον πια. Εχει γίνει αηδία. Οσοι και όσες μπορούν να μην το εγκααταστήσουν. Εχει κανείς να προτείνει άλλους τρόπους για το Facebook από κινητό;

George

Παιδιά απαίσια έγινε η εφαρμογή πραγματικά , καίει περισσότερη μπαταρία , χώρο ,ram
Χάλια UI , δεν έχει ανανέωση όταν είναι full screen ( από πάνω προς τα κάτω που κάναμε)
Βελτιώθηκε ελάχιστα η κάμερα αλλά και πάλι είναι χάλι (μαυρίζει όταν κάνεις εναλλαγές και δεν εστιάζει καλά) … Είναι για πέταμα πλέον και επίσημα ….
@Techskepticon κατέβασε το opera mini , έχει facebook σαν του chrome αλλά μπορείς να στείλεις και μήνυμα δεν απαιτείται messenger ( όπως ζητάει το chrome)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.