Facebook Messenger: Έφτασε τους 800 εκατ. μηνιαίους χρήστες

Το standalone messaging app του Facebook, το γνωστό σε όλους μας Messenger, κατάφερε να ξεπεράσει τους 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση. Ο αριθμός είναι άκρως εντυπωσιακός και τεράστιος ακόμη και για τα δεδομένα του Facebook. Η ανακοίνωση έγινε από το αφεντικό του Messenger, David Marcus.

Το Facebook αποφάσισε να κάνει ξεχωριστή εφαρμογή για τον Messenger και τον Απρίλιο του 2014 ξεκίνησε να ειδοποιεί τους χρήστες ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων θα γινόταν πλέον μόνο μέσω του ειδικού messaging app και όχι μέσα από την κύρια εφαρμογή. Aυτό φαίνεται του βγήκε σε καλό με τον αριθμό των χρηστών του να είναι απίστευτα μεγάλος.

Μέσα στη χρονιά που μας πέρασε στο Facebook Messenger έγιναν σημαντικές προσθήκες όπως βιντεοκλήσεις, αποστολή χρημάτων μέσω ενός μηνύματος, ετοιμάζει ψηφιακή βοηθό ενώ από τον Ιούνιο επιτρέπει ακόμη και σε όσους δεν έχουν προφίλ στο Facebook να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Στους επόμενους μήνες δεν είναι καθόλου απίθανο να ανακοινώσει ότι έφτασε το 1 δισ. χρήστες.

facebook messenger 800 million users, Facebook Messenger: Έφτασε τους 800 εκατ. μηνιαίους χρήστες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

εμπαρκο πρεπει να κανουμε….τοσο που κολλαει

thanoik

Καλά ας μην ηταν υποχρεωτικο να το εχεις με την εφαρμογή και θα σου έλεγα εγω πόσους χρήστες θα είχε

John

Σημερα ειδικα πολυ κολλαει ρε παιδια. Ξερει κανεις τι παιζει?

loni

Εγω παντως παιδιά στο κινητό δεν έχω καμία εφαρμογή, μπαίνω μέσω Google και ολα μια χαρά!

anti

Τσεκαρετε και το Facebook Lite που εχει ενσωματωμενο messenger. Για μετρια χρηση ειναι πολυ βολικο.

G.J.

Αυτό ακριβώς που είπε ο thanoik ήταν η σκέψη μου όταν είδα το άρθρο . Και ο λόγος που έχω δώσει 1 αστερι στην εφαρμογή + ότι crasharei

Chris Original

Ioni έτσι ακριβώς φίλε! Εγώ δεν το έβαλα ποτέ. Εδώ σκέφτομαι να διαγράψω και το facebook. Πέρα απο μερικες ομορφες φωτογραφικες στιγμες και νεα που μαθαινεις για τους φιλους σου (τους πραγματικους που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα) τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου και πραγματικοτητας. Μια χαρα ημασταν και πριν. Πιο ανεξαρτητοι. Πιο ηρεμοι. Πιο απλοι.

Orfeas

Νιωθουν περηφανοι για μια εφαρμογη που ειναι υποχρεωτικη αν θες να επικοινωνησεις μεσω fb αλλα παρολα αυτα ακρως αργη ακομα κ μετα απο πολλες “διορθωσεις” σε bugs;; Μπραβο στα παιδια.. Αξιζει ενα μεγαλο μπραβοο! -_- Ας δουνε λιγο τις κριτικες τοσο στο appstore οσο και στο playstore να τους κοπει ο δηθενισμος..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.