Facebook: Σβήνει πρόχειρα βίντεο που αποθήκευσε κατά λάθος

Facebook πρόχειρα βίντεο, Facebook: Σβήνει πρόχειρα βίντεο που αποθήκευσε κατά λάθος

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του Facebook ύστερα από την αποκάλυψη του σκανδάλου με την Cambridge Analytica και τα δεδομένα του. Πρόσφατα το γνωστό κοινωνικό δίκτυο «πιάστηκε» να αποθηκεύει βίντεο που οι χρήστες νόμιζαν ότι είχαν διαγράψει καθώς ήταν πρόχειρα.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε όταν ένας χρήστης κατέβασε το αρχείο του από το Facebook και διαπίστωσε ότι περιείχε πολλαπλές λήψεις ενός βίντεο που είχε απορρίψει.

Το Facebook ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός αναφέροντας ότι ένα bug εμπόδιζε τη διαγραφή των πρόχειρων βίντεο. Όπως και να έχει όμως, τώρα βρίσκεται στη διαδικασία διαγραφής. Τα βίντεο που θα έπρεπε να διαγραφούν προέρχονταν από μια λειτουργία του Facebook, όπου ο χρήστης μπορούσε να κάνει καταγραφή και διαμοιρασμό κατευθείαν από τον browser. Ακόμη κι αν οι χρήστες δεν πόσταραν τα βίντεο στο τέλος, στη διάρκεια της λήψης του πραγματοποιούταν αναπαραγωγή.

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε: «Ερευνάμε αναφορές όπου κάποιοι χρήστες βρήκαν τα παλιά τους πρόχειρα βίντεο από το εργαλείο Download Your Information (Κατέβασε την Πληροφορία σου). Ανακαλύψαμε ένα bug που εμπόδιζε τη διαγραφή των πρόχειρων βίντεο. Τα διαγράφουμε και σας ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Και αυτό bug;
Έλεος με την απόλυτη καταγραφή και εκμετάλλευση όλων μας των δεδομένων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.