FIFA Plus: Φέρνει πάνω από 40.000 δωρεάν αγώνες μπάλας για να παρακολουθήσετε live

fifa plus, FIFA Plus: Φέρνει πάνω από 40.000 δωρεάν αγώνες μπάλας για να παρακολουθήσετε live

Η δωρεάν υπηρεσία streaming της FIFA, το FIFA Plus, κυκλοφόρησε και φέρνει live αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες από αρχείο, original χαρακτηριστικά κ.α.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στο web και σε κινητές συσκευές, σε πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά), ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερες.

Το FIFA Plus θα μεταδίδει πάνω από 40.000 live αγώνες ετησίως από 100 Member Associations και στις έξι συνομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένων 29.000 αγώνων ανδρών και 11.000 αγώνων γυναικών. H FIFA υπόσχεται πως θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αγώνων από «τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έως διοργανώσεις που δεν είχαν προηγουμένως εξυπηρετηθεί».

Τον πρώτο μήνα θα προβληθούν ζωντανά 1.400 αγώνες και στη συνέχεια θα αυξηθούν. Ακόμα, περιλαμβάνονται μια ταινία για τον Ροναλντίνιο, ένα six-part ντοκιμαντέρ για τον Ντάνι Άλβες και ένα five-part ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με προσωπικότητες όπως οι Carli Lloyd, Lucy Bronze και Wendie Renard.

Μέχρι στιγμής η υπηρεσία υποστηρίζεται από διαφημίσεις και δεν απαιτεί συνδρομή, αλλά αυτό μπορεί μελλοντικά να αλλάξει. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να επεκταθεί στο gaming.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games FIFA Gaming

EA Sports: Μαντικές ιδιότητες για το FIFA 23 – Προέβλεψε τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Για ακόμη μία φορά η EA Sports και πιο συγκεκριμένα το FIFA κατάφεραν να προβλέψουν το νικητή του Μουντιάλ στο Κατάρ, την Αργεντινή του Lionel Messi.

Games FIFA

FIFA 23: Εκτός λίστας Ολυμπιακός και Εθνική Ελλάδος

Τα νέα από το μέτωπο του FIFA 23 που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα δεν είναι καλά. Η ΕΑ αποφάσισε να αφαιρέσει από τη λίστα της την Εθνική Ελλάδος και τον Ολυμπιακό.

Games FIFA

CEO της EA εξηγεί γιατί η εταιρεία ίσως παραιτηθεί από την επωνυμία της FIFA

Ο διευθύνων σύμβουλος της EA Andrew Wilson εξήγησε γιατί η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματίσει τη συμφωνία αδειοδότησης με τη FIFA.

Games FIFA

FIFA 22: Παίζει μπαλίτσα από τον Οκτώβριο με super γραφικά

Σε πολύ ρεαλιστικά επίπεδα θα κινείται η απεικόνιση του κάθε αγώνα στο FIFA 22, το οποίο θα έρθει μέσα στον Οκτώβριο του 2021.