Το Fingercross είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού είναι ότι ο χρήστης πρέπει να βάλει τα δάχτυλά του πάνω από τα “splash monsters” που εμφανίζονται στην οθόνη, χωρίς να σηκώσει τα δάκτυλα που ήδη χρησιμοποίησε. Σε περίπτωση που δεν σας περισσέυουν δάκτυλα, χρησιμοποιείστε ελεύθερα τη μύτη σας, ή προσκαλέστε μερικούς φίλους να βοηθήσουν.
Fingercross, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]
Τρίτη, 09/04/2013 · Αλέξανδρος Παππάς
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15 εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψεις άμεσα από το smartphone σου
Τετάρτη, 27/11/2024 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Οι χρήστες Android προειδοποιούνται πως υπάρχουν 15 εφαρμογές που πρέπει να διαγραφούν αμέσως εάν είναι εγκατεστημένες στη συσκευή τους.
Android 16: Νέα λειτουργία προστατεύει τα μάτια σας τη νύχτα
Πέμπτη, 21/11/2024 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Μόλις εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία του Android 15, η Google κυκλοφόρησε την πρώτη Προεπισκόπηση προγραμματιστή του Android 16.
Αndroid Switch: Η Google αλλάζει όνομα, UI και εικονίδιο στην εφαρμογή που βοηθά στη μετάβαση από iPhone σε Android
Τετάρτη, 20/11/2024 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η Google αναβάθμισε την εφαρμογή Switch to Android για iPhone και iPad κυκλοφορώντας βελτιωμένη διεπαφή, νέο εικονίδιο και αλλάζοντας όνομα.
Android 16: Διαθέσιμη η πρώτη προεπισκόπηση προγραμματιστή
Τετάρτη, 20/11/2024 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η Google αλλάζει το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Android και τώρα η πρώτη προεπισκόπηση προγραμματιστή για το Αndroid 16 έγινε διαθέσιμη.
Περιμένω σοβαρότερες προτάσεις για το android. Με ουσία και χρηστικες! Τωρα αυτη την εφαρμογη; Τι να πω; Σκας 600 αρες και 4πυρηνους για να κατεβαζεις τέτοια; Να γιατι υπερτερεί το ios
Vasillis, σε αυτή τη στήλη προωθούμε τη δουλειά που κάνουν οι Έλληνες developers. Όλοι έχουμε περιθώριο βελτίωσης. Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε ανάθεμα. Κάθε προσπάθεια αξίζει ένα μπράβο ώστε να πάρει δύναμη ο δημιουργός του και να συνεχίσει. Έτσι το αντιμετωπίζουμε εδώ από τη στήλη “Έλληνες developers”.
Κώστα το καταλαβαίνω και εχεις δίκιο. Αλλα σεβασμός σημαίνει να εχεις υψηλές και ποιοτικές απαιτήσεις. Σημαίνει να ανέβαζεις τον πήχη . Αυτες οι εφαρμογές να τις χειροκροτουσα στο android eclair οχι τωρα
kaloooo
Τί καφρίλα ο φίλος από πάνω. Έσπευσε να αποδοκιμάσει. Νομίζω υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές που υποστηρίζονται από στούντιο παγκοσμίου εμβέλειας για να δοκιμάσεις τα τετραπύρηνα και να κάνεις απόσβεση.
ήθελα να ήξερα τί δουλειά κάνει που σκάει 600 κατεβατά για μια συσκευή και έχει και χρόνο για για παιχνίδια. Ή μήπως την πήρε 250 με γεναία επιδότηση όπως εδώ στα χανιά που έχουν και οι γιαγιάδες iphone?
@kostantinos πρόσεξε πως απαντας και με ποιες εκφράσεις! Η κριτική δεν ειναι παντα θετική! Εσενα τι σε πείραξε; Αδερφός του δημιουργού εισαι; Αν εχεις κατι να πεις πες αλλα μην κρίνεις εμενα
vasilis αν δεν σου κανει μην την χρησιμοποιεις σε αναγκασε κανενας?και κατι αλλο, φτιαξε και εσυ μια δικια σου να κρινουμε μετα εμεις εσενα!
Μην κρινεις για να μην κριθεις φιλε vassilis. Εφοσον σου αρεσει να κανεις σκληρη κριτικη σε αλλους, να την δεχεσαι κιολας.
Παιδιά, εντάξει είπαμε τη γνώμη μας. Μην τσακωθούμε τώρα για αυτό το θέμα. Thanks.
Καλά λοιπόν, ίσως το ύφος μου ήταν εριστικό αλλά εντάξει. Συγγνώμη.
Απλά σύγκρινες τη μπανάνα με το μήλο και είπες πως το μήλο είναι πιο ωραίο επειδή είναι στρογγυλό. Ενώ είναι φανερό πως η μπανάνα κατεβαίνει πιο εύκολα!!
😛 (κάνω δίετα όσο και πλάκα) Προσωπικά δεν βάζω games στο razr μου αλλά θα έχει πλάκα φαντάζομαι να παίζεις twister με τα δάχτυλα! Μπράβο στο δημιουργό και καλή αρχή μιας και είναι η πρώτη του
όσο για τον πήχη, καλή θα ήταν μια εποικοδομητική on-app κριτική και καλοδεχούμενη. Είναι φοβερό να βλέπεις φοιτητές πληροφορικής αλλά και χομπίστες να καταπιάνονται με πράγματα όπως αυτό και μια μέρα να γίνουν σαν το Χρήστο Βαλασέλλη (Jazler) έξω από τα κάγκελα και εντός συνόρων
Ενώ το ios δεν έχει εφαρμογές με ρεψίματα και κλ@νιές;;;;;
Η κριτικη σε οποιοδηποτε τομεα ειναι αποδεχτη οταν γινεται καλοπροαιρετα. Οταν καυχομαστε πως τα 4πυρηνα μας δεν ειναι για τετοια απλα να μην τα κατεβαζουμε. Μπραβο στο δημιουργο που εδωσε μια καινουρια ιδεα και την απεδωσε με αυτον τον ωραιο και πρωτοποριακο τροπο. Συνεχισε… Εμεις θα σε στηριξουμε!
φτιάχνω και εγώ εφαρμογές για το android (G-nik)
Φίλε Βασίλη, κατ’ αρχάς σου εγγυόμαι ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι αδερφός του δημιουργού. Απλά ξέρει να εκτιμά τον κόπο και το χρόνο του άλλου.
Όπως και να ‘χει, κάθε κριτική κάνει καλό σε οποιαδήποτε περίπτωση. Και όντως έχεις δίκαιο ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερο οπτικά, δεδομένου ότι υπάρχουν οι πόροι, ο χρόνος και η υποδομή. Όμως, αν θεωρείς την ιδέα καλή, τα γραφικά μπορούν να φτιαχτούν σε κάποιο update. Όσο όμορφο και να γίνει αυτό το παιχνίδι όμως, δεν θα φέρει ποτέ στα άκρα μια τετραπύρηνη συσκευή, αν αυτό είναι που περιμένεις.
Εξάλλου, όπως εσύ έχεις απαιτήσεις για το τετραπύρηνο, υπάρχουν και (πολλές) άλλες συσκευές στον κόσμο που έχουν ένα ή δύο πυρήνες. Δηλαδή αυτές έπρεπε να αγνοηθούν όπως συμβαίνει με πολλές άλλες εφαρμογές;
Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ το techblog γι’ αυτή την τρομερή βοήθεια που παρέχει σε νέους developers.
παιδια το παιχνιδι φαινεται παρα πολυ ωραιο και διασκεδαστικο. δεν ειναι αναγκαστικο ΟΛΑ τα παιχνιδια να ειναι δρασης με σουπερ γραφικα. υπαρχουν κι αλλες κατηγοριες. αν αυτο ηταν ενα παιχνιδι δρασης με χαλια γραφικα τοτε ναι θα μπορουσαμε να του κανουμε κριτικη. ελεος πια λες και δεν υπαρχουν αλλα.
Ok! Με πείσατε! Ημουν λιγάκι στραβός και δεν έδωσα καλή εικόνα… Βλέπετε οταν υπαρχει και απο την αλλη πλευρά ο σωστός τρόπος επικοινωνίας και η ωριμότητα ολα λύνονται! Στην προκειμένη περιπτωση παραδέχομαι την υπερβολή μου και ζητώ απο τον developer και τον καθε developer να αναδεικνύει το ταλέντο του οσο πιο καλα μπορει! Ειναι πολυ σημαντικό ως χώρα να εχουμε τουλαχιστον “εξαγωγιμα” προϊόντα τις ιδέες και τα μυαλά ορισμένων με όρεξη γι αυτο που κανουν.
Ας κλείσει εδω λοιπον και τα ξαναλέμε
Ευχαριστώ….
🙂