Firefox Metro Preview, Εμφανίζεται σε πρώιμη beta μορφή εν αναμονή των Windows 8

Δεν πα… να φωνάζει η Microsoft ότι δεν θέλει να γίνεται χρήση της λέξης Metro για το νέο user interface των Windows 8, η Mozilla την αγνοεί επιδεικτικά και μας παρουσιάζει τον Firefox Metro, τον Browser που είναι έτοιμος (ή για να είμαστε πιο ακριβείς, σχεδόν έτοιμος, αφού είναι σε beta) για χρήση με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Ως preview έκδοση, ο νέος browser εννοείται ότι θα έχει πολλά bugs τα οποία και η Mozilla υπόσχεται να διορθώνει καθώς παίρνει το ανάλογο feedback από τους χρήστες. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Firefox Metro Preview είναι ένα μέρος του Firefox 18, ο οποίος θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον Γενάρη του 2013 (τώρα είμαστε στην έκδοση 15).

, Firefox Metro Preview, Εμφανίζεται σε πρώιμη beta μορφή εν αναμονή των Windows 8

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Δοκίμασα την developer έκδοση του Chrome πριν καιρό που υποστηρίζει την λειτουργία αυτή αλλά απογοητεύτηκα.. μάλλον σε tablet με Windows 8 θα είναι βολικό.. θα δούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple Google Mozilla

Η Apple ενώνει τις δυνάμεις της με Google και Mozilla για μια μεγάλη αναβάθμιση στο Speedometer

Το Google Chrome είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα περισσότερα Android και είναι και πολύ δημοφιλές στους υπολογιστές.

Software Firefox Mozilla Mozilla Firefox

Η Mozilla τερματίζει την υποστήριξη για την εφαρμογή συγχρονισμού διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Firefox

Η Mozilla ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μέσω ενός άρθρου υποστήριξης ότι η εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Firefox Lockwise θα φτάσει στο τέλος της ζωής της στις 13 Δεκεμβρίου.

Internet Mozilla YouTube

Mozilla Foundation: To YouTube παραβιάζει τους ίδιους τους όρους του

H έρευνα του Mozilla Foundation έδειξε ότι o αλγόριθμος για τα προτεινόμενα βίντεο του YouTube παραβιάζει τους όρους της ίδιας της πλατφόρμας.

Software Microsoft Mozilla

Ο νέος Microsoft Edge αυξήθηκε πάνω από 1.300% φέτος, ξεπερνώντας τον Firefox

Ο νέος browser Microsoft Edge βασιμένος στο Chromium έχει αυξηθεί περισσότερο από 1.300% τους τελευταίους 12 μήνες, ο Firefox έχει μειωθέι.