Παρασκευή
02/05/2014

To Foursquare “σπάει” σε δυο apps, Swarm και Foursquare

Το Foursquare σχεδιάζει να «σπάσει» σε δυο ξεχωριστα apps. Το ένα θα δίνει recommendations και το άλλο θα λειτουργεί περισσότερο ως κοινωνικό δίκτυο όπου θα μπορούμε να κάνουμε check in και να δούμε που είναι οι φίλοι μας. Το νέο app θα ονομάζεται Swarm και θα επιτρέπει να βλέπουμε ποιοί έχουν κάνει check in σε κοντινή τοποθεσία ενώ θα δίνει τη δυνατότητα διαλόγου.

Άρα θα είναι πλέον δύο apps, το ένα για check in και το άλλο για search.

Σύμφωνα με τον CEO του Foursquare, Dennis Crowley η νέα λειτουργία είναι εμπνευσμένη από το Instant Messenger όπου μπορείς να δεις αν οι φίλοι σου είναι online ή offline. Βλέπουμε ότι το Foursquare προσπαθεί να γίνει πίο «κοινωνικό».

Από την άλλη, το Foursquare app μιας και το Foursquare έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει όχι μόνο ποια μέρη έχουμε επισκεφθεί αλλά και πόση ώρα καθήσαμε, αν μας άρεσε, τι αρέσει στους φίλους μας, θα επικεντρώνεται σε πιό ποιοτικά recommendations πλέον.

Προς το παρόν καμία από τις αλλαγές δεν είναι διαθέσιμη αλλά αναμένουμε να δούμε αν τελικά το εγχείρημα του Foursquare θα πετύχει.

foursquare-swarm-570

Πηγή (1), (2)

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Spooky λέει:

    Ως φανατικός χρήστης του foursquare… διαφωνώ! Το foursquare σαν μία έφαρμογή τα έκανε και τα δύο. Ποιος ο λόγος να “σπάσει”;

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.