Game Launcher & Game Tools: Διαθέσιμα στα Galaxy S6 και Note 5

To Game Launcher και το Game Tools παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά με τα Galaxy S7 & Galaxy S7 edge, ενώ τα είδαμε και στο Note 7. Πλέον η Samsung τα έκανε διαθέσιμα για τη σειρά Galaxy S6 και για το Note 5.

Η διάθεση τους έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες. Στόχος του Game Launcher είναι όλα τα games που υπάρχουν εγκατεστημένα στο smartphone του χρήστη να βρίσκονται σε ένα φάκελο έτσι ώστε να υπάρχει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Ενσωματωμένο υπάρχει και το Game Tuner το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης των επιδόσεων και της ενέργειας έτσι ώστε να επιλέγει ο χρήστης ανάλογα με τη στάθμη της μπαταρίας του.

Το Game Tools τώρα προσφέρει επιπλέον χρηστικότητα δίνοντας τη δυνατότητα καταγραφής της οθόνης του κινητού κατά τη διάρκεια του gameplay, υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης των navigation πλήκτρων κατά τη διάρκεια του gaming έτσι ώστε να μην αποκρίνονται σε εσφαλμένα πατήματα, ενώ τέλος υπάρχει και δυνατότητα απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων και πάλι κατά τη διάρκεια του gaming.

Game Launcher, Game Launcher & Game Tools: Διαθέσιμα στα Galaxy S6 και Note 5

Game Launcher, Game Launcher & Game Tools: Διαθέσιμα στα Galaxy S6 και Note 5

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anakin

Μπράβο επιτέλους δηλαδή

Στάθης

Πως το κάνω εγκατάσταση??

Anakin

Πήγαινε στο Galaxy apps και θα το βρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.