Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Gemini Android, Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Φήμες αναφέρουν πως θα αποκτήσει νέες λειτουργίες, όπως απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο, ενώ τώρα φαίνεται ότι η Google σχεδιάζει να εισαγάγει και τη δυνατότητα μεταφόρτωσης εγγράφων.

Αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή επιτρέπει τη μεταφόρτωση μόνο εικόνων. Ωστόσο, το AssembleDebug ανακάλυψε ότι το Gemini ενδέχεται να επιτρέψει σύντομα τη μεταφόρτωση αρχείων PDF και άλλων εγγράφων. Αυτή η δυνατότητα είναι επί του παρόντος υπό ανάπτυξη και δεν είναι σαφές πότε θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες και δεν είναι ακόμη πλήρως λειτουργικό ακόμη και στη φάση της δοκιμής του. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμα στιγμιότυπα οθόνης για το πώς θα μοιάζει η λειτουργία.

Gemini Android, Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF Gemini Android, Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF Gemini Android, Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Σε αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης, μπορούμε να δούμε πώς ο χρήστης μπόρεσε να ανεβάσει ένα έγγραφο PDF και να αναλύσει το Gemini και στη συνέχεια να συνοψίσει τα περιεχόμενα. Θα μπορούσα να δω ότι αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μετάφραση ή απλώς για ευκολία προσβασιμότητας. Εκτός από τη μεταφόρτωση ενός αρχείου απευθείας από το τηλέφωνό σας, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει επίσης μια επιλογή να ανεβάσετε ένα αρχείο από το Google Drive.

Δεδομένου ότι το Gemini διαθέτει ένα βασικό και ένα προηγμένο επίπεδο, είναι πιθανό αυτή η δυνατότητα να προορίζεται για πελάτες που πληρώνουν, δηλαδή για αυτούς που είναι συνδρομητές τεχνητής νοημοσύνης του Google One. Υπάρχει επίσης πιθανότητα αυτό να είναι μια προηγμένη λειτουργία του Google Workspace.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.