Γιατί το Instagram δεν έχει εφαρμογή για iPad;

, Γιατί το Instagram δεν έχει εφαρμογή για iPad;

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές τόσο στο Google Play Store όσο και το App Store της Apple, ωστόσο στην περίπτωση του iPadOS δεν υπάρχει κάποια ξεχωριστή εφαρμογή η οποία θα εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες και την οθόνη των iPad. Για ποιον λόγο όμως συμβαίνει αυτό;

Την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση έδωσε ο CEO του Instagram, Adam Mosseri ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία δεν έχει προβεί στην δημιουργία μίας ξεχωριστής εφαρμογής. Πιο συγκεκριμένα, ο Mosseri δήλωσε ότι το Instagram υπάρχει μόνο για τα iPhone καθώς η εταιρεία δεν έχει τους πόρους να αναπτύξει μία εφαρμογή και για τις δύο πλατφόρμες.

Θα θέλαμε να φτιάξουμε μία εφαρμογή για το iPad, αλλά έχουμε λίγους ανθρώπους και πολλά να κάνουμε, και η iPad εφαρμογή δεν είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα που έχουμε.

Το προηγούμενο διάστημα όταν ο Mosseri ερωτήθηκε για ποιον λόγο δημιούργησε πρώτα ένα σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων για το web αντί για μία iPad εφαρμογή, δήλωσε ότι τα direct messages είναι σημαντικά γιατί βοηθούν τους χρήστες “να παραμείνουν σε επαφή με τους ανθρώπους που νοιάζονται”.

Βέβαια, στο διαδίκτυο υπήρχαν πολλές third-party Instagram εφαρμογές αλλά η εταιρεία άλλαξε το API και όλες αυτές οι εφαρμογές πλέον, αποτελούν παρελθόν. Όσοι λοιπόν έχουν iPad αυτήν την στιγμή θα χρειαστεί να συμβιβαστούν με την web έκδοση του Instagram.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Γελοία η απάντηση τουλάχιστον! Μήπως θέλετε να σας κάνουμε και donate για να βγάλετε τα έξοδα;

Zura

Τόσα φράγκα έχει η Facebook, κατά τα άλλα δεν έχουν πόρους να φτίάξουν εφαρμογή για iPad.
Ότι νάναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.