Παρασκευή
11/10/2013

Glance Background Beta, Η Nokia αλλάζει το φόντο

Τα Nokia Beta Labs βάζουν στο στόχαστρο το φόντο του κάθε Lumia smartphone με την εφαρμογή Glance Background Beta η οποία επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει την Glance screen στο Lumia smartphone του. Υπάρχουν έτοιμες κάποιες εικόνες που μπορούν να λειτουργήσουν ως φόντο, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει και τις δικές του εικόνες για φόντο.

Η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και απευθύνεται στις συσκευές που υποστηρίζουν τη λειτουργία Glance και έχουν πάρει το Amber update. Μέχρι τέσσερις εικόνες μπορούν να κάνουν rotation ως φόντο, ενώ η εφαρμογή έχει το δικό της editor προκειμένου να μπορεί κανείς να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες του, βελτιώνοντας τες για χρήση ως background.

Glance Background Beta, Η Nokia αλλάζει το φόντο

Glance Background Beta, Η Nokia αλλάζει το φόντο

Πηγή:1,2

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

 1. Ο/Η Nickolas λέει:

  Στην ουσία έρχεται από την εφαρμογή sleeping screen που είχε φτιάξει η Nokia για το Symbian. Tην κατέβασα πάντως για το 920 και λειτουργεί άψογα. ‘Εχω φτιάξει και μερικές δικές μου εικόνες και όλα μια χαρά μέχρι στιγμής. Το βράδυ πάντως που το άφησα και κοίταξα το πρωί μου καταναλώνει περίπου 1% μπαταρία την ώρα σε πτήση.

 2. Ο/Η iceman λέει:

  @ Nickolas, οταν απενεργοποιεις την λειτουργια πτησης, σου αναβει μονο του το wifi ή οχι;

 3. Ο/Η Nickolas λέει:

  @iceman
  Αν το WiFi ήταν ήδη ανοιχτό όταν ενεργοποιήθηκε η λειτουργία πτήσης τότε ανοίγει πάλι, αν δεν ήταν ανοιχτό τότε όχι.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.