GoodOffer24: Τέλος στα Windows 7, αναβάθμισε σε Windows 10 με σούπερ τιμή

GoodOffer24, GoodOffer24: Τέλος στα Windows 7, αναβάθμισε σε Windows 10 με σούπερ τιμή

Μπορεί η έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 7 να βρίσκεται μαζί μας εδώ και 10 χρόνια και κάποιος θα έλεγε ότι μια τόσο παλιά έκδοση λειτουργικού δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σήμερα σε χρήση λόγω θεμάτων ασφάλειας και όμως η εταιρεία ερευνών Netmarketshare αναφέρει ότι σχεδόν το 32% των χρηστών PC ακόμα το χρησιμοποιούν.

Από την άλλη μεριά, τα πιο πρόσφατα Windows 10 χρησιμοποιούνται από το 50% των χρηστών PC και σχεδόν από το 100% (96%) των εταιρειών. Για όλους εσάς που συνεχίζετε να προτιμάτε την έκδοση Windows 7 θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά μια αναβάθμιση σε Windows 10 η οποία μαζί με μια αλλαγή στον σκληρό σας δίσκο από HDD σε SSD θα κάνει το PC να πετάξει και σίγουρα θα αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς με τις διακρείς αναβαθμίσεις ασφάλειας των Windows 10.

Την λύση – τουλάχιστον σε ότι αφορά το λειτουργικό σύστημα – τι δίνει το ηλεκτρονικό κατάστημα GoodOffer24.com με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στο λογισμικό Windows 10 αλλά και τα πακέτα μαζί με την σουίτα εφαρμογών γραφείου Office. Αργά η γρήγορα θα πρέπει να αναβαθμίσετε το PC σας, κάντε το σήμερα.

Ασφαλής και γρήγορες συναλλαγές
Η απόκτηση λογισμικού από το GoodOffer24 πραγματοποιείται με ταχύτητα και ασφάλεια. Πρώτα επιλέγετε το προϊόν που θέλετε να αποκτήσετε και το προσθέτε τε στο “Shopping Cart” (Καλάθι Αγορών).

Στη συνέχεια προσθέτετε το εκπτωτικό κουπόνι που έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς (δείτε παρακάτω), βάζετε το email σας, επιλέγετε την μέθοδο πληρωμής (συνήθως PayPal) και αυτό ήταν. Το κλειδί για το λογισμικό που αποκτήσατε θα έρθει σε λίγα λεπτά στο email σας. Και για οποιαδήπτε απορία το ρμήμα εξυπηρέτησης της GoodOffer24 θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Προσφορές και Εκπτώσεις
Με τα Windows 7 να πλησιάζουν στο τέλος της ζωής τους, σήμερα είναι μια απο τις καλύτερες στιγμές για να αναβαθμίσετε στα Windows 10. Για εσάς έχουμε εξασφαλίσει το εκπτωτικό κουπόνι Atechblog25 για να αποκτήσετε όποια έκδοση θέλετε -25%. Πάμε να δούμε μαζί κάποιες προτάσεις σε λογισμικό με τις τιμές να είναι τελικές έχοντας βάλει το κουπόνι:

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) (1 PC) με €9.62
Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) με €23.84
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro – Bundle με €28.49
Windows 10 Home + Office 2016 Pro – Bundle με €26.99
Windows 10 Home CD-KEY (32/64 Bit) (1 PC) με €10.04
Microsoft Office 365 (1 Year) 1 Device με €14.99
Microsoft Office 2016 (Home and Student – 1 User) με €20.24
Microsoft Office 2019 (Home and Student/1 User) με €20.99
Microsoft Project Professional 2016 for PC με €18.44
Microsoft Visio Professional 2016 for PC με €18.44
Windows 10 Enterprise 2019 LTSC με €11.24

Πακέτα Microsoft Windows 10 + Office με έκπτωση 30%
Εφόσον χρειάζεστε και την σουίτα εφαρμογών Microsoft Office πακέτο με τα Windows 10, μπορείτε να τα αποκτήσετε με έκπτωση 30% χρησιμοποιώντας το κουπόνι Atechblog30 και συγκεκριμένα (οι τιμές είναι οι τελικές με το εκπτωτικό κουπόνι):

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) με €41.99
Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle με €45.49
Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle με €44.09

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ αλλά και στο email: info@goodoffer24.com

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τερματικο

Υπάρχει εγγύηση οτι είναι γνήσια;

Κώστας Βλαχάκης

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για οποιαδήποτε απορία.

Panos

Έχω δημιουργήσει 4 διαφορετικά accounts με 4 διαφορετικά emails (από διαφορετικούς providers). Κανένα από αυτά δεν στέλνει email επιβεβαίωσης. Ούτε email ανακτησης κωδικού. Υπάρχει πρόβλημα με το site?

Κώστας Βλαχάκης

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. Δεν κάνουμε support εμείς.

Νίκος

Έχετε κανονίσει (σαν Techblog) εκπτωτικά κουπόνια σε κάποιο site χωρίς να γνωρίζετε αν είναι legit ή scam; Με ποια λογική;

Κώστας Βλαχάκης

Από πού προέκυψε αυτό. Είσαι προκατειλημμένος για κάποιον λόγο που θα εξηγήσεις η απλά δεν κατάλαβες τι έχουμε γράψει.

Το site έχει αποδειχθεί αξιοπιστο. Έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτό και αν διαβάσεις από κάτω τα σχόλια όλα είναι ok.

Νίκος

Επίσης σε ρωτούν αν υπάρχει εγγύηση ότι είναι γνήσια σε παραπάνω σχόλιο και απαντάτε: “Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για οποιαδήποτε απορία.” Άρα δε γνωρίζετε αν τα κλειδιά είναι γνήσια αλλά εκπτωτικό κουπόνι έχετε εξασφαλίσει… Σωστά είμαι προκατειλημμένος και δεν καταλαβαίνω 🙂

sdaoulas

Σήμερα 8-9-2019 αγορασα κλειδι για Windows 10 pro 9,62€ και μου ηρθε ο κωδικος ενεργοποιησης μεσα σε 5 λεπτα. Ολα μια χαρα ολα ΑΡΙΣΤΑ.

sofnik

Καλημέρα να κάνω ίσως μια χαζή ερώτηση! Τα windows και τα office σε ποια γλωσσα θα είναι? Θα παίζουν σε ελληνικα?

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, τα ελληνικά ειναι μια από τις γλώσσες. Λογισμικό της Microsoft είναι δεν ειναι κάτι αλλο. Έχουν ελληνικά τα Windows, έχουν και αυτά. Έχουν ελληνικά τα Ofiice, έχουν και αυτά.

sofnik

Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση!

Παναγιώτης

Office 2016 Επιτυχία

Παναγιώτης

Στην πρώτη προσπάθεια μου έβγαλε λάθος κωδικό, έστειλα email και την δεύτερη πήγαν όλα καλά αφού η Microsoft επιβεβαιώνει την ενεργοποίηση. Αν κάποιος αγοράζει μια άδεια για πολλούς ηυ και παίρνω εγώ μια σε μεγάλη έκπτωση για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Μακάρι να γινόταν και για άλλες εφαρμογές όπως Nero, cyberlink κλπ.

Γιάννης

Εγώ αγόρασα μια άδεια χρήσης για Office 365 αλλά δεν έλαβα κανένα mail μετά την χρέωση μέσω PayPal. Έλενξα και μέσω web banking και έχω χρεωθεί κανονικα. Έστειλα μήνυμα στο support αλλά δεν είχα απάντηση. Θα περιμένω μέχρι αύριο και αν δεν έχω νέα τους θα κάνω dispute την συναλλαγή στο PayPal μέσω το resolve center της υπηρεσίας.

Frederick

Ενδιαφέρομαι για τα Windows 10 εάν είναι δυνατόν professional και το Office 1919 εάν είναι δυνατόν τα professional γύρω στα 20-25€, και η παράδοση τους να γίνει μέσω ιντερνέτ με πιστωτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Software AI Apple iOS

H Apple αγόρασε την DarwinAI για τις σημαντικές ενημερώσεις γενετικής νοημοσύνης στο iOS 18

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία DarwinAI με έδρα τον Καναδά νωρίτερα φέτος για να δημιουργήσει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.