Google Assistant: Παραμένει αποκλειστικά στα Pixel smartphones

Το Google Assistant είναι η νέα πλατφόρμα φωνητικής βοηθού που θα έρθει σε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες της Google όπως το Allo messenger app, Google Home και φυσικά τα ολοκαίνουρια Pixel και Pixel XL smartphones.

Αν αναρωτιέστε αν θα το δούμε και σε άλλες Android συσκευές, η απάντηση είναι όχι, τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Με δηλώσεις της στο 9to5Google, η Google επιβεβαίωσε πως το Google Assistant θα παραμείνει αποκλειστικό χαρακτηριστικό στα Pixel smartphones. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έρθει στα Nexus, αλλά ούτε και τα smartphones άλλων κατασκευαστών.

“Θα υπάρξουν κάποια features – όπως το Google Assistant – τα οποία θα είναι μοναδικά στα Pixel, πριν πάρουμε την απόφαση να τα προσφέρουμε στο υπόλοιπο οικοσύστημα”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση της Google και συνεχίζει λέγοντας ότι θέλει να δοκιμάσει κάποια χαρακτηριστικά στα Pixel για να δει την αντίδραση και το feedback των χρηστών.

Εμείς να πούμε ότι είναι λογικό η Google να θέλει να έχει κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά στα Pixel και Pixel XL για να τραβήξει το ενδιαφέρον των πιθανών αγοραστών.

Μια τέτοια κίνηση δεν γίνεται μόνο από την Google, αλλά και η Apple το έχει κάνει με τα νέα iPhones που κυκλοφορεί και στα οποία βάζει από ένα μοναδικό feature. Για παράδειγμα, η Siri έκανε το ντεμπούτο της το 2011 στο iPhone 4S και δεν ήρθε σε παλαιότερα μοντέλα.

Δείτε το video:

google assistant pixel phones, Google Assistant: Παραμένει αποκλειστικά στα Pixel smartphones

google assistant pixel phones, Google Assistant: Παραμένει αποκλειστικά στα Pixel smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mansol

Υπάρχει ενσωματωμένο στο google Allo εδώ και καιρό

giannogeorge

Έεεεεεετσι έεεεεεετσι….

manolis

Καλά αμα δε πουλήσει όσο θέλει στην αρχή θα σου πω αν θα το δώσει μετά σε άλλα κινητά ειδικά σε αυτά που πουλάνε πιο πολύ samsung, Huawei κ.τ.λ.

tito@

@manolis δεν νομιζω φιλε να ριξει την ευθυνη στην htc αν δεν τα παει καλα,ουτε φταιει η htc για το σχεδιο και την τιμη..Ολα τα επιμεληθηκε η Google !!! Οπως ειδες δεν αναγραφει καπου πανω στο τηλεφωνο την επωνυμια htc.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.