Google Assistant: “Κρασάρει” χωρίς λόγο, αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα

Google Assistant, Google Assistant: “Κρασάρει” χωρίς λόγο, αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα

Το 2018 εμφανίστηκε ένα σφάλμα στον Google Assistant το οποίο έκανε την εφαρμογή να “κρασάρει”. Τώρα, οι χρήστες αναφέρουν ότι το σφάλμα επανήλθε και δεκάδες έχουν αναφέρει το πρόβλημα στο support forum της Google.

Όσοι χρήστες αντιμετωπίζουν το σφάλμα αυτό βλέπουν ένα μήνυμα στην οθόνη το οποίο τους προειδοποιεί ότι η εφαρμογή απέτυχε να ανοίξει στο παρασκήνιο. Το σφάλμα εμφανίζεται όταν ο χρήστης ενεργοποιήσει τον Google Assistant μέσω της λέξης κλειδί “Hey/Okay Google” ή με την χειροκίνητη ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού.

Από ότι φαίνεται το σφάλμα δεν το αντιμετωπίζουν κάτοχοι συγκεκριμένης συσκευής διότι υπάρχουν αναφορές από Google Pixel, Galaxy Note 10+, Xiaomi Mi 9, Galaxy S10e, και άλλα. Αυτό σημαίνει ότι υπεύθυνος για το σφάλμα είναι ο server.

Προς το παρόν η Google δεν έχει βρει τρόπο να διορθώσει αυτό το σφάλμα, αν και εργάζεται πάνω στο θέμα αυτό αρκετό καιρό. Ωστόσο, ένας Google “Product Expert” σχολίασε ότι ελέγχει τις αναφορές που στέλνουν οι χρήστες.

Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον Google Assistant, το μόνο που μπορούν να κάνουν προς το παρόν είναι να καθαρίσουν τη μνήμη cache και το storage του Google App.

Ύστερα, όταν ανοίξουν ξανά την εφαρμογή πρέπει να κάνουν skip το “Get Started” tutorial. Τη λύση αυτή τη βρήκε ένας χρήστης και την ανέφερε στο forum της Google. Αρκετοί χρήστες επιβεβαιώνουν ότι έχει λειτουργήσει και για τους ίδιους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.