Η Google Assistant γίνεται διαθέσιμη σε εκατομμύρια Android συσκευές

Η Google Assistant, η οποία είναι η βελτιωμένη έκδοση του Google Now, είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις Android συσκευές που τρέχουν Android Marshmallow και πάνω. Η μεγαλύτερη διαφορά της νέας ψηφιακής βοηθού είναι η ικανότητά της στις συζητήσεις.

Αρχικά η Google Assistant ήταν διαθέσιμη μόνο σε Google Pixel, Google Pixel XL και την εφαρμογή Allo, ωστόσο τώρα γίνεται διαθέσιμη σε αρκετές συσκευές. Περίπου το 32% των Android συσκευών θα μπορέσουν να κάνουν την αναβάθμιση, με τον αριθμό αυτό να φτάνει τις 500 εκατομμύρια συσκευές.

Εκτός από τις smartphone συσκευές, θα γίνει διαθέσιμη σε Android Wear 2.0, Google Home και Android TV. Το LG G6 θα είναι και η πρώτη συσκευή, εκτός από τα Pixel, η οποία θα έχει την Google Assistant με το που το ενεργοποιήσεις.

Το update δεν χρειάζεται έγκριση από τους κατασκευαστές των smartphones και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οπότε η εξάπλωση θα είναι σχετικά γρήγορη. Για να ενεργοποιήσεις την Google Assistant η διαδικασία παραμένει ίδια με το Google Now.

Google Assistant, Η Google Assistant γίνεται διαθέσιμη σε εκατομμύρια Android συσκευές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Άντε επιτέλους και είχα βαρεθεί να γράφω…
Επιτέλους ένα έξυπνο τηλέφωνο με ικανότητα συζήτησης!!!
(Αστειεύομαι φυσικά…)

Jorge

Πιστεύεται αν υπήρχαν ελληνικά στο μενού αυτών τον ψηφιακών βοηθών θα τα χρησιμοποιούσαμε περισσοτερο; Δεν ξέρω..

Nik.

Ποιός το χρησιμοποιεί?

Beowolf Ahates

H Google δείχνει το μέλλον.
(…το μέλλον όμως – όχι το παρόν)

forneverarrow

Ακόμα απορώ γιατί (στο συγκεκριμένο θέμα) συνεχίζω να επιλέγω Android… Ακόμα να κάνει διαθέσιμο το Google Now στην Κύπρο και συνεπώς δε θα έχουμε ούτε το νέο assistant. Πραγματικά ενοχλητικό μιας και στην Ελλάδα υποστηρίζεται χρόνια τώρα και μιλάμε για την ίδια γλώσσα!!! Στην ουσία έχουμε το μισό Android χωρίς τα Now features δηλαδή… Αντιθέτως, το Siri δουλεύει άψογα από την πρώτη μέρα (στα αγγλικά πάντα). Το assistant δε θα το χρησιμοποιούσα, αλλά τα υπόλοιπα θα ήταν χρήσιμα. Απαράδεκτη Google!

George

Ελλάδα πότε ξεκινάει!!!

Pit

@forneverarrow

Αν είσαι rooted ψάξε για ένα app locationreportenabler. Δεν υπάρχει στο play store.

Κάνει και για ενεργοποίηση του Google Now και για ενεργοποίηση του location history (αν και το δεύτερο δε μου λειτουργεί σε Nougat). Και εγώ Κύπρο είμαι.

forneverarrow

@pit: δεν είμαι root φίλε μου. Έχει μια βδομάδα που πήρα το G5 και δεν παίζει να το rootαρω. Πάντως, είναι απαράδεκτο γενικά να θες root για να ενεργοποιήσεις μια βασική λειτουργία του Android!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.