Σύντομα η Google Assistant θα αντιλαμβάνεται αυτόματα την γλώσσα που μιλάτε

Σύντομα Google Assistant αντιλαμβάνεται γλώσσα αυτόματα μιλάτε, Σύντομα η Google Assistant θα αντιλαμβάνεται αυτόματα την γλώσσα που μιλάτε

Η Google Assistant είναι η δημοφιλής ψηφιακή βοηθός του ομώνυμου Αμερικανού κολοσσού. Αν έχετε Android συσκευή, το πιθανότερο είναι πως θα την έχετε ενεργοποιήσει κάποια στιγμή, είτε επίτηδες, είτε κατά λάθος…!

Όπως είναι λογικό, η Google εξελίσσει συνεχώς το λογισμικό της Assistant, παρέχοντας νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στους καταναλωτές. Μάλιστα, στο μέλλον οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας αναμένεται να καταστήσουν την ψηφιακή βοηθό ακόμα πιο έξυπνη, αφού εκείνη θα είναι σε θέση να αντιληφθεί την γλώσσα που θα μιλάει ο χρήστης εκείνη την στιγμή (!). Αρχικά, η Assistant θα μπορεί να ελιχθεί ανάμεσα σε Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Αργότερα όμως θα αντιλαμβάνεται ταυτόχρονα όλο και περισσότερες γλώσσες. Να σημειωθεί πως μέσα στους επόμενους μήνες θα αυξηθούν πολύ και οι γλώσσες τις οποίες θα ομιλεί η Assistant, φτάνοντας τις 30.

Το νέο επερχόμενο χαρακτηριστικό της Google Assistant μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε οικογένειες των οποίων τα μέλη προέρχονται από διαφορετικές χώρες και μιλούν διαφορετικές διαλέκτους. Επίσης, θα είναι βολικό σε χρήστες που θέλουν να μάθουν μια άλλη γλώσσα, εξασκώντας την μέσω της ψηφιακής βοηθού χωρίς να χρειαστεί κάθε φορά να αλλάζουν την προεπιλογή στις ρυθμίσεις. Αναμένουμε για την συγκεκριμένη αναβάθμιση από την Google και ανυπομονούμε να δούμε πως η Assistant θα αλληλεπιδρά με τους καθημερινούς χρήστες.

Σύντομα Google Assistant αντιλαμβάνεται γλώσσα αυτόματα μιλάτε, Σύντομα η Google Assistant θα αντιλαμβάνεται αυτόματα την γλώσσα που μιλάτε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.