Google: Αμοιβή 1.000 δολαρίων για κάθε σφάλμα σε κορυφαίες Android apps

Google σφάλμα Android apps, Google: Αμοιβή 1.000 δολαρίων για κάθε σφάλμα σε κορυφαίες Android apps

Το ποσό των 1.000 δολαρίων ανά σφάλμα θα δίνει η Google ως αμοιβή σε όποιον βρίσκει ευπάθειες σε κορυφαίες εφαρμογές Android.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμοιβής διαφέρει από τα υπάρχοντα που έχει η γνωστή εταιρεία, καθώς δεν εστιάζει στο να βρει κάποιος σφάλματα στο λειτουργικό και στους ιστοτόπους της, αλλά έχει σαν σκοπό να βρει ευπάθειες σε εφαρμογές τρίτων.

Η αμοιβή ανέρχεται σε 1.000 δολάρια για κάθε σφάλμα που θα εντοπίζεται και όσοι τα ανακαλύπτουν θα πρέπει να συνεργάζονται με τους κατόχους των εφαρμογών πριν δημιουργήσουν μια έκθεση που θα παραδώσουν για να παραλάβουν την αμοιβή τους.

Να σημειωθεί όμως ότι η Google έχει συγκεκριμένες εφαρμογές στο μυαλό της, στις οποίες πρέπει να βρουν σφάλματα οι επίδοξοι «χάκερς» ώστε να παραλάβουν την αμοιβή. Πρόκειται για τις εφαρμογές: Dropbox, Duolingo, Line, Snapchat, Tinder, Alibaba, Mail.ru και Headspace.

Στα σχέδια της Google είναι να καλέσει περισσότερους app developers στο μέλλον, αλλά θα πρέπει με τη σειρά τους να θέλουν να διορθώσουν τυχόν ευπάθειες που θα βρεθούν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.