Google Camera: Αναβάθμιση προσθέτει την απενεργοποίηση του Auto Night Sight

Google Camera, Google Camera: Αναβάθμιση προσθέτει την απενεργοποίηση του Auto Night Sight

Μία νέα αναβάθμιση για τη Google Camera δίνει στους χρήστες την επιλογή για απενεργοποίηση της λειτουργίας Auto Night Sight. Η νέα έκδοση της εφαρμογής, με αριθμό έκδοσης 8.1.200, τοποθετεί στις γρήγορες ρυθμίσεις το Auto Night Sight, το οποίο μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε.

Πλέον, στις ρυθμίσεις του φλας θα βρείτε και την επιλογή για Night Sight και να το απενεργοποιήσετε, κάτι που ζητούσαν οι χρήστες εδώ και αρκετό καιρό. Μέχρι σήμερα, όποτε ο αλγόριθμος έβλεπε χαμηλή φωτεινότητα ενεργοποιούσε αυτόματα το Night Mode, ακόμα και αν δεν ήθελε κάποιο χρήστης. Με τη νέα έκδοση, δίνεται η επιλογή στους κατόχους Pixel συσκευών.

Google Camera, Google Camera: Αναβάθμιση προσθέτει την απενεργοποίηση του Auto Night Sight

Βέβαια, το δεύτερο χαρακτηριστικό, δηλαδή τη επιλογή για αυτόματο flash, δε την έχει προσθέσει ξανά η Google, μετά την αφαίρεσή της με την αναβάθμιση του Οκτωβρίου, κάτι που δυσαρέστησε αρκετούς χρήστες. Όπως και να έχει, μόλις λάβετε τη νέα αναβάθμιση θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη νέα λειτουργία και να βγάλετε όσο… σκοτεινές θέλετε τις φωτογραφίες σας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.