Android: Ετοιμάζεται καλύτερη κάμερα που αναγνωρίζει ότι βλέπει

Οι πληροφορίες θέλουν τη Google να ετοιμάζει ένα νέο camera feature, το οποίο δοκιμάζει εδώ και πολύ καιρό και θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το standard Google Camera app για να ψάξουν πληροφορίες σχετικά με αυτό που βλέπει η κάμερα.

Όπως αναφέρει το SlashGear, η ενσωμάτωση αυτή θα επιτρέψει στους χρήστες να καθορίσουν με το δάχτυλό τους το αντικείμενο που θέλουν να συλλάβει η κάμερα και στη συνέχεια θα γίνεται η ταυτοποίηση. Το αντικείμενο που απεικονίζεται θα έχει links τα οποία θα οδηγούν στην αγορά του ή θα περιέχουν πληροφορίες γι αυτό.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό προοριζόταν μόνο για smartphones, όμως αναφέρεται ότι γίνονται δοκιμές και για “wearable computing device”, λογικά η Google μπορεί να θέλει να το ενσωματώσει στο Google Glass ή σε κάποιο ειδικό AR/VR headset.

google camera app, Android: Ετοιμάζεται καλύτερη κάμερα που αναγνωρίζει ότι βλέπει

google camera app, Android: Ετοιμάζεται καλύτερη κάμερα που αναγνωρίζει ότι βλέπει

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Παππας

Έχουμε ήδη μπει σε άλλη εποχη, αυτό είναι βέβαιο. Άντε να δούμε τι μας περιμένει σε μερικά χρονάκια από τώρα (2020-2030 πόσο μάλλον 2050-2070)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9: Επίσημα wallpapers αποκαλύπτουν τα χρώματα της σειράς

Λίγα πράγματα αγνοούμε πλέον για την επερχόμενη σειρά Google Pixel 9, καθώς αποκαλύφθηκαν και τα πιθανά χρώματα μέσα από μια παρτίδα επίσημων ταπετσαριών συσκευών.

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Software Google Google Search

Google Search: Αλλάζει η αναζήτηση όπως την ξέραμε χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

H Google δε συνηθίζει να κάνει αλλαγές στη μηχανή αναζήτησής της που αποδεικνύεται σχεδόν παγκοσμίως δημοφιλής, αλλά τώρα φέρνει ένα νέο φίλτρου Ιστού.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.