Google Chrome Instant Pages, Το θέλουμε στα smartphones;

Χρησιμοποιώντας τον Chrome browser στον υπολογιστής μας και κάνοντας αναζήτηση στο Google Search εφόσον το πρώτο αποτέλεσμα είναι κατά τη γνώμη της Google το πιθανότερο να μας αρέσει(!) αυτό φορτώνεται πριν καν το επιλέξουμε ώστε πατώντας το link η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σε μηδέν χρόνο!

Πως θα σας φαινόταν να το είχαμε αυτό στα smartphones (με επιλογή να συμβαίνει για παράδειγμα μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi). Αλήθεια χωρίς να το έχω ψάξει, υπάρχει κάποιο add-on σε άλλους browsers που να το κάνει αυτό;

Η επιλογή θα είναι διαθέσιμη στην επόμενη beta version του Chrome Browser.

, Google Chrome Instant Pages, Το θέλουμε στα smartphones;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Τσ.

Καλό, αλλά άμα δεν βλέπεις τις σελίδες να φορτώνουν δεν λέει…!

Nikos

Αν μπει αυτό σε smartphone θα γίνει ό χαμός.Τα mb θα φεύγουν σαν νεράκι!!

giannis

Εφόσον υπάρχει η επιλογή να γίνεται μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος σε ασύρματο δίκτυο και όχι μεσω 3g τότε θα είναι πολύ καλό να υπάρχει αυτή η επιλογή.Στόχος όλων είναι λιγότερα taps και λιγότερος χρόνος που χρειάζεται για να εμφανιστεί η πληροφορία μπροστά στα μάτια μας

pete

Eγώ που χρησιμοποιώ Chrome το μεσημέρι αφού είδα το βίντεο της Google,πάτησα στο “Σχετικά με το Google Chrome” και μου έλεγε να κάνω επανεκίνηση τον μπράουζερ.Το έκανα και μόλις τον ξαναάνοιξα πάτησα στις “Επιλογές” και υπήρχε η επιλογή ενεργοποίησης του Instand.Το ενεργοποίησα και μπορώ να πω ότι έχω προσέξει μία μικρή σχετικά διαφορά στην αναζήτηση Google.

Νασος

Κατι περιεργο τρεχει με το δεξι μερος του βιντεο που δειχνει το Instant pages. Παρατηρειστε οτι κοβεται και ξαναρχιζει. Εχει πεσει μονταζ για να φενεται πιο γρηγορο-instant. Στο αριστερο βιντεο δεν μεσολαβει χρονος παραπανω απο 7.2 sec απο την ωρα που γραφτηκε η λεξη για αναζητηση και μεχρι στο δεξι μερος να εμφανιστει η σελιδα. Πολυ απλα στο δεξι βιντεο περασε παραπανω χρονος ωστε να προλαβει να κανει Load την σελιδα και να την δειξει απευθειας μετα.
Οπως και να εχει ειναι αχρηστο feature κατα την γνωμη μου.

jerrak0s

Οχι , γιατί αν μου φορτώνει διαρκώς , λάθος σελίδες , θα γυρίζω πισω σαν το κοροϊδο για να ψάχνω και παλι απο την αρχή

konsoulito

@jerrak0s, Το Google Search θα φορτώνει την πρώτη σελίδα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για να ανοίξει κατευθείαν εφόσον το επιθυμεί ο χρήστης, δε θα τη φορτώνει από μόνο του. Αυτό είναι το “I’m feeling lucky” που λες, αν δεν κάνω λάθος.

Ωραίο θα ήταν να το βλέπαμε και στα smartphones αυτό και θα συμφωνήσω με το Γιάννη πως πρέπει να υπάρχει επιλογή μεταξύ Wi-Fi, 3G ή και των δύο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν χρεώσεις που δε θέλουμε.

spyros

όλες οι εταιρίες κάνουν κάτι τοις με μοντάζ στα διαφημιστικά τους, γιατί η google να αποτελεί εξαίρεση? Anyway, γ@μ@το feature το θεωρώ εγώ και αν εφαρμοστεί σωστά (που σίγουρα θα γίνει σωστά) τότε καλοδεχούμενο! Η mozilla θα πρέπει να αρχίσει να φοβάται αν συνεχιστούν έτσι τα πράματα.

βαγγελης

ξερει κανεις την τελευτεα εκδοση του chrome για pc γιατι χρησιμοπιουσα μεχρι τωρα mozzila?

konsoulito

14.0.835.202

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome featured Google

Google Chrome: 5 ενημερώσεις στη γραμμή διευθύνσεων

To Google Chrome λαμβάνει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για τη γραμμή διευθύνσεών του, με την εταιρεία να αποκαλύπτει πέντε από αυτές.

Smartphones Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Νέα εμφάνιση για τα 15 χρόνια του browser

To Google Chrome στα desktop πρόκειται να αποκτήσει μια διαφορετική εμφάνιση, καθώς θα ενημερωθεί με βάση τη σχεδιαστική γλώσσα Material You.

Internet Apple Chrome Google

Chrome για iOS: Βελτιωμένη μετάφραση, Google Lens και λειτουργίες Χαρτών

H Google μοιράστηκε πολλές νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες ή έρχονται στην εφαρμογή Chrome για iPhone και iPad.

Internet Google Google Chrome

Google Chrome: Προειδοποίηση για όσους κάνουν streaming ταινίες online

Όλοι οι χρήστες του Chrome που παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο διαδίκτυο δωρεάν πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.