Google Contributor, συνδρομητική πλατφόρμα για σερφάρισμα χωρίς διαφημίσεις

Η Google λάνσαρε σήμερα μια νέα υπηρεσία με την οποία στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον με τον οποίο οι δημιουργοί περιεχομένου βγάζουν χρήματα από τις σελίδες τους. Η νέα πλατφόρμα ονομάζεται Contributor και ζητά από τους αναγνώστες να συμβάλλουν με ένα μηνιαίο ποσό 1-3 δολαρίων για να έχουν ad-free περιήγηση στα αγαπημένα τους sites.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από σήμερα και η Google προς στιγμήν έχει 10 συνεργαζόμενα sites μεταξύ των οποίων είναι Urban Dictionary, The Onion, Science Daily, wikiHow και Mashable. Οι χρήστες που έχουν αποκτήσει μια πρόσκληση θα έχουν πρόσβαση σε μια σελίδα η οποία θα δείχνει τη λίστα με τα websites που συμμετέχουν στο Contributor, και θα δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλεις με 1, 2 ή 3 δολάρια τον μήνα.

Όσοι χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία θα βλέπουν την κανονική σελίδα του site που επισκέφθηκαν αλλά αντί για διαφημίσεις θα έχει ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

Η υπηρεσία είναι μια εναλλακτική όσων χρησιμοποιούν συνδρομές και λύσεις τύπου AdBlock, ενώ παράλληλα θα συνεχίζουν να στηρίζουν τις σελίδες που επισκέπτονται. Είναι κάτι σαν το Spotify αλλά όχι για μουσική. Όσοι ενδιαφέρονται για τη νέα υπηρεσία η οποία είναι ακόμη σε beta μορφή, μπορούν να μπουν για προσκλήσεις εδώ.

google contributor, Google Contributor, συνδρομητική πλατφόρμα για σερφάρισμα χωρίς διαφημίσεις

google contributor, Google Contributor, συνδρομητική πλατφόρμα για σερφάρισμα χωρίς διαφημίσεις

google contributor, Google Contributor, συνδρομητική πλατφόρμα για σερφάρισμα χωρίς διαφημίσεις
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

adblock και adfree και άγιος ο θεος

Sot11

Γελάνε και τα πόμολα!

manolis tsagkarakis

1ο βήμα: στήνω μια πολύ καλή μηχανή αναζήτησης
2ο βήμα: δημιουργώ μονοπώλειο
3ο βήμα: γεμίζω το κόσμο με διαφημίσεις και κερδίζω δις
4ο βήμα: κάνω τη “χάρη” στο κόσμο και με μια μικρή συνδρομή δεν έχει αυτές τις χρήσιμες διαφημίσεις για μεγένθυση πέους, χάσιμο 100 κιλών, πυροβόλησε το παπάκι για να κερδίσεις iPhone, κτλ κτλ!!!! ααα και πάλι κερδίζω δις και από αυτό!!!

Welcome to your future… 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.