6 χρόνια μετά μάθαμε πώς το FBI κατάφερε να παραβιάσει το iPhone
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μετά από μία ένοπλη επίθεση στο San Bernardino των ΗΠΑ το 2015, το FBI θέλησε να παραβιάσει το iPhone του ανθρώπου που την έκανε.
Σάββατο, 20/05/2017 · Λαΐδα Λιμνιάτη
Πόλεμο φαίνεται ότι θα κηρύξει η Google εναντίον των εφαρμογών που κρασάρουν, λαγκάρουν, καταναλώνουν πολύ μπαταρία και γενικότερα εκνευρίζουν τους χρήστες σε σημείο να τους δώσουν ένα ή δύο αστεράκια.
Σύμφωνα με εκπροσώπους της ομάδας του Google Play, το 50% των εφαρμογών που έχουν λάβει αξιολόγηση ενός αστεριού σβήστηκαν, καθώς θεωρήθηκαν ασταθείς. Αν σκεφτεί κανείς ότι τον περασμένο χρόνο πραγματοποιήθηκαν 82 δισ. εγκαταστάσεις εφαρμογών, αυτά δεν είναι και τα πιο ευχάριστα νέα για την Google.
Στα σχέδια της Google είναι να βελτιώσει από όλες τις αξιολογήσεις των εφαρμογών, το 25% με τις χαμηλότερες αξιολογήσεις στο Google Play. Στο στόχαστρο της εταιρείας θα μπουν:
Προς αυτόν τον σκοπό, η Google θα ακολουθήσει με συμβουλές για να βοηθήσει τους κατασκευαστές εφαρμογών να καταλάβουν τα προβλήματά τους και να διορθώσουν τις εφαρμογές τους. Επίσης, ένας πίνακας ανάλυσης δεδομένων θα βοηθάει τους προγραμματιστές να αποφασίσουν πότε πρέπει να εκδώσουν μια ενημερωμένη έκδοση ή να δουν γιατί ιδιαίτερα υψηλός αριθμός χρηστών απεγκαθιστούν την εφαρμογή.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μετά από μία ένοπλη επίθεση στο San Bernardino των ΗΠΑ το 2015, το FBI θέλησε να παραβιάσει το iPhone του ανθρώπου που την έκανε.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Activity History του Windows 10 Timeline που επιτρέπει τον συγχρονισμό μεταξύ εφαρμογών αναμένεται να μας αποχαιρετήσει.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Αποκτήστε λογισμικό σε πολύ χαμηλές τιμές, μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον. Εγκαταστήστε στο νέο σας PC δημοφιλές λογισμικό και να αναβαθμίσετε παλαιότερους υπολογιστές.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί να επιλέγουν πολλοί την πειρατική εγκατάσταση εκδόσεων του Microsoft Office και του Adobe Photoshop, αλλά οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι.
Άρα θα σβήσουν τις πιο mainstream εφαρμογές. Facebook, messenger, Viber, Skype κλπ.
Γελάω…
Καλά τους κάνει.
Δηλαδή το Facebook? Χαχαχα να το δω και να μην το πιστεύω!
Επιτέλους ξύπνησε η Google. Αυτές οι εφαρμογές ηταν η μεγαλύτερη ξεφτίλα του android.
Επρεπε να γίνει το ξεσκαρταρισμα εδω και καιρο!
Εφαρμογές που λαγκάρουν (ειδικότερα, όταν το 50% των καρέ αποδίδει κάτω από 60 fps)
rip facebook
Αρα να υποθέσω θα σβήσει και τα παιχνίδια της King και δή το Candy Crush Saga που θέλει να το ανοιγοκλείσεις 5 φορές για να συνδεθεί στο ίντερνετ και όποτε το κάνει αποσυνδέεται κάθε 2 λεπτά και κολάει για 15-20 δευτερόλεπτα;
Το Facebook δράμα, και νόμιζα τόσο καιρό ότι ήτανε θέμα του επεξεργαστή του κινητού μου που λάγκαρε. Και τόσα χρόνια μου λέγανε για Android, το WP δεν έχει εφαρμογές κτλ. Είδαμε και τις επίσημες!
Αυτό έπρεπε να είχε γίνει , όχι μάλλον έπρεπε να ήταν σαν ένας όρος στις εταιρίες που ανεξάρτητα αν έχουν βγάλει μια καλεί εφαρμογή πάνε και κολλάνε και τα παιδιά της (family ) που δεν έχουν καμία αξιοπιστία. Στο καλό να πάνε και μου έρχονται τώρα στο μυαλό μερικές 😈
@Νίκος 31 μόνο σε μένα δεν κολλάει το Facebook?
καλό θα ήταν να εξαφανίσει εφαρμογές παρατημένες που έχουν να πάρουν αναβάθμιση απ τον καιρό του Πιλάτου….έχεις ένα χρόνο να δώσεις update?…τον πούλο!!!!!
έχει γεμίσει το store σκουπιδαριό.
Και το delete ειναι μαγκιά.
bie snapchat…
Αντί να κάθονται να σβήνουν εφαρμογές που υπάρχουν στο play store εδώ και χρόνια, γιατί δεν φτιάχνουν ένα τμήμα που θα εξετάζουν τις εφαρμογές πριν ανεβαίνουν και τις μούφες να τις απορρίπτουν;(γιατί χωρίς πλάκα οι εφαρμογές στο playstore ανεβαίνουν το επόμενο δευτερόλεπτο χωρίς κάποιος να τις εγκρίνει με αποτέλεσμα να υπάρχουν εφαρμογές που δεν μπορείς να τις σβήσεις από το smartphone ΕΛΕΟΣ) Βλέπε Apple… το 99% των εφαρμογών τις είναι άριστης ποιότητας και με πολύ καλό optimization.
@bezilys
Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω φίλε, μετά απο χρόνια σε WP το γύρισα σε Xiaomi Android, λαγκάρουνε αρκετές εφαρμογές και νόμιζα ότι είναι θέμα του επεξεργαστή του τηλεφώνου μου (Snapdragon) ή της μνήμης (που είναι 60% άδεια).
Τώρα εδώ διάβασα ότι είναι θέμα των εφαρμογών.
Και θα συνεχίσουν να έχουν πρόβλημα οι εφαρμογές ιδίως τώρα που η μόδα τα θέλει ως “free” αλλά με “αγορές εντός της εφαρμογής ” πολλές διεργασίες στο background !!
Τι κινητά έχετε όλοι εσείς που λέτε ότι το Facebook, Snapchat και Messenger και όλα αυτά κολάναι; Μια χαρά είναι οι εφαρμογές.
Xiaomi Redmi 4 Prime, αλλά που κολάει η συγκεκριμένη ερώτηση; Θέλουμε Exynos 32πύρηνο για να μπορέσουμε να τρέξουμε το Facebook; Να μας το πούνε άμα είναι να αναβαθμιστούμε, μην χάσουμε.
ΥΓ.Για Official μιλάμε πάντα έτσι, να ξέρουμε και τι λέγαμε τόσα χρόνια για τις επίσημες που δεν έχουνε τα WP…
ΥΓ.Μόλις έχασα για ακόμα μια φορά τις βοήθειες μου στο Candy Crush. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν και τα Treasures που είχα 70 ώρες περιθώριο μέχρι να λήξουν…