Google Drive: Νέο feature για εύκολη μετάβαση από iOS σε Android

Το να αλλάξεις mobile πλατφόρμα είναι αρκετά κουραστικό και πολλές φορές αποτρεπτικός παράγοντας για πολλούς χρήστες. Για αυτόν τον λόγο, η Google θέλει να κάνει την διαδικασία της αλλαγής από iOS σε Android όσο το δυνατόν πιο εύκολη, αυτή την φορά με το Google Drive, το οποίο θα κάνει backup όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι στην νέα Android συσκευή σου.

Το Google Drive, εφόσον το επιλέξεις, θα αρχίσει να ανεβάζει τις επαφές σου στο Google Contacts, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου στο Google Photos και τα Calendar events στο Google Calendar. Αν χρειαστεί θα πάρει δεδομένα και από το iCloud, ώστε να τα ανεβάσει στο Google Drive.

Η διαδικασία του backup μπορεί να πάρει αρκετή ώρα, ανάλογα με τα πόσα gigabyte είναι τα δεδομένα σου. Όταν αυτό ολοκληρωθεί, μπορείς απλά να κάνεις sign-in με το Google Account σου, στην νέα σου Android συσκευή και όλα τα δεδομένα να συγχρονιστούν με αυτή. Ένα τελευταίο πράγμα, μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το iMessage.

Εάν είστε από τους τυχερούς που έχουν ένα Google Pixel στα χέρια τους, τότε η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει με έναν ειδικό “quick switch” αντάπτορα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Google Drive Migration iOS Android easy backup online, Google Drive: Νέο feature για εύκολη μετάβαση από iOS σε Android

Google Drive Migration iOS Android easy backup online, Google Drive: Νέο feature για εύκολη μετάβαση από iOS σε Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.