Google Maps: Σου ελευθερώνει τα χέρια με νέα voice commands

Η Google φέρνει ένα νέο update στην εφαρμογή Google Maps στο Android, με το οποίο σκοπεύει να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη, επιτρέποντάς μας να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε χωρίς καν να ακουμπάμε την οθόνη του κινητού.

Την επόμενη φορά που βρισκόμαστε σε navigation ή driving mode και θέλουμε κάποια πληροφορία σχετικά με την διαδρομή μας, απλά μπορούμε να πούμε την φράση «Ok Google» και ύστερα να ρωτήσουμε την ψηφιακή βοηθό. Για να χρησιμοποιήσεις το νέο αυτό feature όταν κάνεις update, χρειάζεται να πας στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις στην καρτέλα «Ok Google detection» την επιλογή «While Driving».

Εκτός από τις συνηθισμένες ερωτήσεις όπως, «What’s my next turn?» και «What’s my ETA», μπορείς να ζητήσεις από την εφαρμογή πράγματα όπως «Show/Hide traffic», «Mute/Unmute voice guidance» ή και «Avoid tolls/ highways/ ferries».

Επιπλέον μπορείς να κάνεις ερωτήσεις σχετικές με την κίνηση όπως «How’s the traffic ahead?» ή «Show alternate routes» ώστε να φτάσεις πιο γρήγορα στο προορισμό σου. Τέλος, η Google προέβλεψε να εισάγει και την δυνατότητα να στείλεις γραπτό μήνυμα σε κάποια από τις επαφές σου, με την εντολή «Send a text».

Google Maps Ok Google Voice Commands, Google Maps: Σου ελευθερώνει τα χέρια με νέα voice commands

Google Maps Ok Google Voice Commands, Google Maps: Σου ελευθερώνει τα χέρια με νέα voice commands

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Στα αγγλικά όλα αυτά ? Χαχαχα …..ouk googlii pigenem stou spit !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.