Google Maps: Σύντομα με ειδοποίηση για να κατέβετε από το λεωφορείο

Google Maps μέσα μεταφοράς, Google Maps: Σύντομα με ειδοποίηση για να κατέβετε από το λεωφορείο

Λιγότερο αγχωτική θα είναι πλέον η διαδρομή για όσους χρησιμοποιούν Google Maps στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς σύμφωνα με το TechCrunch, η γνωστή υπηρεσία χαρτών πλέον θα ενημερώνει τους επιβάτες για το πότε θα πρέπει να κατέβουν στη στάση τους.

Μέχρι στιγμής, η διαδρομή με τα μέσα μεταφοράς με τη χρήση των Google Maps δεν ήταν ιδιαίτερα διαδραστική και ο χρήστης-επιβάτης έπρεπε από μόνος του να προσέχει πότε να κατέβει.

Με τη νέα λειτουργία, οι χρήστες θα μπορούν πατώντας στο πλήκτρο «Έναρξη» να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη διαδρομή τους, όχι μόνο μέσα στην εφαρμογή, αλλά και στη lock screen της Android συσκευής τους.

Σύμφωνα με το TechCrunch, η νέα λειτουργία θα ειδοποιεί τους επιβάτες και για το πότε να κατέβουν. Μια τέτοια λειτουργία είναι αρκετά χρήσιμη αν δεν ξέρετε το μέρος που πηγαίνετε, ή αν είστε νυσταγμένος.

Το πότε ακριβώς θα λανσαριστεί η νέα δυνατότητα δεν είναι γνωστό, αλλά σύμφωνα με το TechCrunch θα γίνει σύντομα. Ωστόσο, ίσως ήδη κάποιοι χρήστες να τη βλέπουν καθώς μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται δοκιμαστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Πάντως ήδη έχω ειδοποιήσεις για το επόμενο λεοφωρείο, ποιά είναι η πιο κοντινή στάση και η καλύτερη διαδρομή. Μάλιστα, είναι η google πιο γρήγορη και απο την εφαρμογή της ίδιας της εταιρείας που έχει τα λεοφωρεία!! (βρίσκομαι εξωτερικό)

mk

Ότι κάνει δηλαδή το CityMapper. Ευπρόσδεκτο και στο Google Maps

I am

Πολύ πρακτικές αυτές οι προσθήκες αλλά όσο πάνε τα πράγματα γίνονται και πιο ελεγχόμενα…στο τέλος θα ξέρουν τα πάντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.