Google Messages: Πρόβλημα εξαφανίζει τα μηνύματα των χρηστών

, Google Messages: Πρόβλημα εξαφανίζει τα μηνύματα των χρηστών

Αν και πλέον τα SMS θεωρούνται ξεπερασμένα, αρκετοί χρήστες ακόμα και σήμερα τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους, με πολλούς Android κατασκευαστές να έχουν ως προεπιλογή την εφαρμογή της Google στις συσκευές τους. Τις τελευταίες μέρες όμως, αρκετοί χρήστες άρχισαν να αναφέρουν πως τα μηνύματά τους έχουν εξαφανιστεί, με το πρόβλημα όσο περνάνε οι ώρες να γίνεται όλο και χειρότερο.

Σύμφωνα με το AndroidAuthority, πολλοί χρήστες smartphones αναφέρουν πως η εφαρμογή σβήνει τα μηνύματα τους χωρίς προειδοποίηση, ενώ τα μηνύματα που μένουν είτε έχουν λάθος παραλήπτη/αποστολέα, είτε εμφανίζονται μπερδεμένα. Το χειρότερο είναι πως η Google δε φαίνεται να έχει λάβει υπόψιν της το πρόβλημα, οπότε δε μπορούμε να γνωρίζουμε πότε και αν δοθεί λύση από την εταιρεία.

Κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως η επιστροφή της εφαρμογής στην εργοστασιακή της κατάσταση λύνει το πρόβλημα, ενώ άλλοι προτείνουν ολική απενεργοποίηση και αντικατάσταση με άλλη εφαρμογή. Σίγουρη λύση πάντως για την ώρα δεν υπάρχει, αλλά αν σας έχει συμβεί μην προβείτε σε επαναφορά της συσκευής σας άσκοπα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Internet Chrome Google

Google Chrome: Αλλάζει τα σχέδιά της – Τα cookies δεν καταργούνται τελικά

Η Google φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδια για την κατάργηση των cookies από το Chrome, σηματοδοτώντας μια αξιοσημείωτη αλλαγή.