Google Messages: Θα επιτρέπουν την αντίδραση με οποιοδήποτε emoji

google messages, Google Messages: Θα επιτρέπουν την αντίδραση με οποιοδήποτε emoji

Η Google εισήγαγε τις αντιδράσεις emoji στο Messages τον Ιούλιο του 2020 μετά από μήνες δοκιμών, αλλά αυτά τα emoji δεν εμφανίζονται ωραία σε συσκευές iOS. Η εταιρεία βρήκε μια λύση για αυτή την ασυνέπεια αλλά η Apple αρνήθηκε να υποστηρίξει τις συνομιλίες RCS στο iMessage, με αποτέλεσμα να παραμείνει ο πονοκέφαλος στους Android.

Ακόμα, οι αντιδράσεις emoji στα Google Messages περιορίζονται σε μόλις επτά επιλογές αυτή τη στιγμή, ωστόσο φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει λίαν συντόμως.

Όπως εντοπίστηκε από το 9to5Google, η εφαρμογή παρουσιάζει σταδιακά τη δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε emoji όταν αντιδρά σε ένα μήνυμα.

Προηγουμένως, μπορούσατε να επιλέξετε μεταξύ των 👍 😍 😂 😮 😥 😠 και 👎. Με αυτήν την επέκταση, θα μπορείτε να δείτε έναν εκτενή κατάλογο αντιδράσεων emoji πατώντας παρατεταμένα σε ένα κείμενο SMS ή μια συνομιλία RCS και πατώντας το νέο εικονίδιο emoji με το σύμβολο “συν” δίπλα στο thumbs-down. Υπάρχουν 10 κατηγορίες emoji για να διαλέξετε και ένα πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος του εργαλείου επιλογής εάν θέλετε να βρείτε ένα συγκεκριμένο emoji. Όλα τα πιο πρόσφατα emoji που χρησιμοποιήσατε εμφανίζονται κάτω από τη γραμμή αναζήτησης.

Ως συνήθως, μια αντίδραση emoji εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία ενός μηνύματος, αν οι συνομιλούντες χρησιμοποιούν τα Google Messages. Ωστόσο, οι χρήστες του iMessage δεν θα βλέπουν το πραγματικό emoji, αλλά θα βλέπουν ένα βασικό κείμενο “[emoji] σε [μήνυμα]”.

Αν και είναι μια λειτουργία που περίμεναν πολλοί χρήστες Android, δεν επιλύει τα προβλήματα που σχετίζονται με την αποστολή μηνυμάτων με κατόχους iPhone.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Έχει ήδη αλλάξει και μπορείς να βάλεις ότι θέλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.