Google One: Ένα μέρος για να αποθηκεύσετε το ψηφιακό σας υλικό

Google One, Google One: Ένα μέρος για να αποθηκεύσετε το ψηφιακό σας υλικό

Η χρήση του cloud στην σημερινή εποχή έχει γίνει απαραίτητη για την αποθήκευση φωτογραφιών, εγγράφων και άλλων, με την Google να παρουσιάζει το Google One, που αποτελεί την πιο εκτεταμένη λύση αποθήκευσης cloud της εταιρείας.

Το Google One είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που συνοδεύεται από ένα σύνολο εργαλείων διαχείρισης δεδομένων που βασίζονται σε cloud που συνδέονται άψογα με τις άλλες υπηρεσίες της Google. Ως μέρος της κατοχής ενός Λογαριασμού Google, λαμβάνετε αυτόματα 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud μέσω του Google One, το οποίο ήταν μέρος του Google Drive. Ο αποθηκευτικός χώρος στο Google One είναι κοινόχρηστος σε όλη τη γκάμα προϊόντων της Google, συμπεριλαμβανομένων των Drive, Gmail και Photos, επομένως τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε αυτές τις υπηρεσίες συμβάλλουν στον συνολικό αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείται.

Το Google One προσφέρει επίσης συνδρομές επί πληρωμή για εκτεταμένο αποθηκευτικό χώρο σε περίπτωση που εξαντλήσετε τα δωρεάν 15 GB ή θέλετε περισσότερο χώρο. Στις συνδρομές Google One περιλαμβάνονται πολλές λειτουργίες που συμβάλλουν στη βελτίωση άλλων υπηρεσιών Google.

Τι κερδίζετε με το Google One;

Αν και περιορίζεται στα 15 GB, ο δωρεάν αποθηκευτικός χώρος που λαμβάνετε από το Google One είναι χρήσιμος εάν δεν δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μιας μεγάλης βιβλιοθήκης φωτογραφιών. Σας δίνει ένα μέρος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας, να αποθηκεύσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αποθηκεύσετε σημαντικά έγγραφα. Ένα πλεονέκτημα αυτού του αποθηκευτικού χώρου είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία και τα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Η μηνιαία συνδρομή επί πληρωμή του Google One διατίθεται σε τρεις μορφές: Βασική για 1,99 $ με 100 GB αποθηκευτικού χώρου, τυπική για 2,99 $ με 200 GB αποθηκευτικού χώρου και premium για 9,99 $ με 2 TB αποθηκευτικού χώρου. Αν απλά τα 2 TB δεν είναι αρκετά για εσάς, υπάρχουν μεγαλύτερα μηνιαία προγράμματα των 5 TB (25 $), 10 TB (50 $), 20 TB (100 $) και 30 TB (150 $) διαθέσιμα στους τρέχοντες συνδρομητές.

Η Google προσφέρει έκπτωση για τη συνδρομή σας εάν αποκτήσετε την ετήσια επιλογή, με 100 GB για 19,99 $, 200 GB για 29,99 $ και 2 TB για 99,99 $. Κάθε επίπεδο παρέχει βελτιωμένο χώρο αποθήκευσης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud και γενική διαχείριση αρχείων. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε άλλα οφέλη που μπορεί να μην είναι προφανή με την πρώτη ματιά.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.