Το Google Photos δίνει δυνατότητα για εκτύπωση άλμπουμ

Google Photos εκτύπωση άλμπουμ, Το Google Photos δίνει δυνατότητα για εκτύπωση άλμπουμ

Δυνατότητες μοιράσματος και εκτύπωσης άλμπουμ έρχονται να προστεθούν στο Google Photos. Σύντομα, ο χρήστης θα μπορεί να παραγγείλει εκτυπωμένα άλμπουμ φωτογραφιών του καθώς και να μοιραστεί μερικές ή και όλες τις φωτογραφίες με κάποιον άλλον.

Επιπλέον, η υπηρεσία θα παρέχει στον χρήστη προτάσεις για άτομα με τα οποία θα μπορούσε να μοιραστεί τις φωτογραφίες, βασιζόμενη στην τοποθεσία ή στην ανίχνευση προσώπου.

To Google Photos μετρά 500 εκατ. χρήστες το μήνα, ενώ κάθε μέρα γίνεται back up 1,2 δισ. φωτογραφιών τη μέρα σύμφωνα με τον επικεφαλής των προγραμματιστών του Google Photos, Aravind Krishnaswamy.

Κοινές Βιβλιοθήκες (Shared libraries):  Αυτή η νέα λειτουργία, θα δίνει τη δυνατότητα σε ένα χρήστη να συνδέει τον λογαριασμό του με έναν άλλο χρήστη, ώστε ο δεύτερος να μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες αμέσως μόλις ο πρώτος τις ανεβάζει. Ο χρήστης μπορεί να περιορίσει ποιος φωτογραφίες θα μοιράζεται, ή να μοιράζεται φωτογραφίες από μια ημερομηνία και μετά, ώστε να κρατήσει το παρελθόν του κρυφό.

Διαμοιρασμός βάσει αναγνώρισης προσώπου: Η λειτουργία αυτή θα δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργεί αυτόματα μια συλλογή φωτογραφιών και να προτείνει τον διαμοιρασμό τους με άλλα άτομα, βασισμένο στην αναγνώριση προσώπου.

Εκτύπωση: Όπως ήδη αναφέρθηκε, η νέα αναβάθμιση θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα εκτύπωσης άλμπουμ, με την ελάχιστη τιμή του άλμπουμ στα 9,99 δολάρια. Η υπηρεσία αφορά μόνο σε άλμπουμ κι όχι σε μεμονωμένες φωτογραφίες. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποιες φωτογραφίες να τοποθετήσει στο άλμπουμ, ή μπορεί να επιλέξει από τα ήδη υπάρχοντα άλμπουμ που έχει δημιουργήσει η Google.

Το Google Lens, το οποίο επίσης παρουσίασε χτες η Google αναμένεται επίσης να προστεθεί και στο Google Photos μέσα στο 2017.

Όλες οι νέες δυνατότητες θα προστεθούν σταδιακά στο web και στις εκδόσεις για Android και iOS του Google Photos, εντός των επόμενων εβδομάδων. Στις ΗΠΑ η δυνατότητα εκτύπωσης άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κοκομπλοκος

Ξαναζεσταμένο φαγητό… το έχουν καμια 10αρια χρόνια τώρα οι mac users στο iPhoto.

Mariod

Καλησπερα η google βλέπει της φωτογραφίες σου όταν δημιουργείς ένα album? Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.