Το Google Photos εκτός από πρόσωπα, πλέον αναγνωρίζει και κατοικίδια

google photos pets recognition, Το Google Photos εκτός από πρόσωπα, πλέον αναγνωρίζει και κατοικίδια

Το Google Photos διαθέτει ήδη το facial recognition feature, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τα πρόσωπα της φωτογραφίας, σας δίνει τη δυνατότητα να τα επισημάνετε, έτσι ώστε όταν θελήσετε να κάνετε εύκολο search για κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Αν όμως θέλετε να αναζητήσετε στη συλλογή των φωτογραφιών το αγαπημένο σας κατοικίδιο; Πλέον το Google Photos έχει και “pet recognition feature”. Έχετε τη δυνατότητα να επισημάνετε τις φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται ο σκύλος ή η γάτα σας, με το όνομά τους και στη συνέχεια να κάνετε το ανάλογο search.

Με το νέο update, το κομμάτι “People”, που περιλαμβάνει όλα τα αναγνωρισμένα/μαρκαρισμένα πρόσωπα, μετονομάστηκε πλέον σε “People & Pets”.

Μέσα από το blog post της, η Google αναφέρει ότι οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται διαθέσιμες στις περισσότερες χώρες από σήμερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Προτείνω σε όσους δεν έχουν δει την ταινία the circle

Το google photos είναι υπέροχο και το χρησιμοποιώ. Την google απεχθάνομαι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.