Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Google Play Store, Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει πρόσφατα Συχνές ερωτήσεις που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη για καταχωρίσεις, με σχέδια να χρησιμοποιήσει επίσης τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχει μια γρήγορη περίληψη των δυνατοτήτων της εφαρμογής/παιχνιδιού.

Παράλληλα, η Google εργαζόταν επίσης για να επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, μια μεγάλη αλλαγή για το Play Store που μέχρι τώρα επέτρεπε μόνο μία λήψη κάθε φορά. Και τώρα αυτή η λειτουργία έγινε ευρέως διαθέσιμη στους χρήστες Android.

H ομάδα του 9to5Google εντόπισε για πρώτη φορά την ευρύτερη διάθεση αυτής της εύχρηστης νέας λειτουργίας, η οποία εμφανίζεται ήδη στις περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του smartphone Pixel που τρέχει την έκδοση 40.6.31 του Play Store. Ωστόσο, το όριο είναι επί του παρόντος μόνο δύο ταυτόχρονες λήψεις κάθε φορά, με τυχόν πρόσθετες λήψεις σε εκκρεμότητα να επισημαίνονται ως Εκκρεμείς μέχρι να ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones Android featured Google

Sony Xperia 1 VI: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές – Διέρρευσαν λίγο πριν την παρουσίαση

Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Sony Xperia 1 VI, μια διαρροή έρχεται να μας δώσει αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές.

Software Android featured Google

Google I/O: Νέες δυνατότητες για το Circle to Search και το Gemini στο Android

Στο Google I/O, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε μια νέα δυνατότητα για το Circle to Search που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9: Έτσι θα μοιάζουν τα μοντέλα της σειράς – Όλες οι αλλαγές

Η Google αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα της σειρά τον ερχόμενο Οκτώβριο αλλά τα leaks για αυτή δε σταματούν.