Google Search: Η νέα εμφάνιση της Android εφαρμογής σύντομα διαθέσιμη για όλους

Google Search, Google Search: Η νέα εμφάνιση της Android εφαρμογής σύντομα διαθέσιμη για όλους

Google Search, Google Search: Η νέα εμφάνιση της Android εφαρμογής σύντομα διαθέσιμη για όλους Google Search, Google Search: Η νέα εμφάνιση της Android εφαρμογής σύντομα διαθέσιμη για όλους Google Search, Google Search: Η νέα εμφάνιση της Android εφαρμογής σύντομα διαθέσιμη για όλους

Η Google μας προσφέρει πολλούς τρόπους για να τελευταία νέα, για οποιοδήποτε τομέα μας ενδιαφέρει. Εάν θέλουμε να διαβάσουμε ένα συγκεκριμένο θέμα, ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε είναι να πραγματοποιήσουμε μια απλή αναζήτηση στο Google. Σύντομα οι αναζητήσεις μας στο Google θα αποκτήσουν περισσότερο στυλ. Η εφαρμογή Google Search, και η αναζήτηση μέσω web στα smartphones, αποκτούν ένα νέο περιβάλλον, πιο καθαρό και ξεκούραστο.

Η Google δουλεύει πάνω σε ένα Material Design για να ανανεώσει την περιοχή ειδήσεων της εφαρμογής. Στα πλαίσια της ανάπτυξης του νέου περιβάλλοντος, η εταιρεία επέλεξε μία ομάδα χρηστών μέσω του προγράμματος A/B testing, στην οποία έδωσε πρόσβαση στη νέα εφαρμογή, ώστε να πάρουν μια γεύση του νέου σχεδιασμού για το Google Search news.

Στην ανανεωμένη περιοχή ειδήσεων, οι τίτλοι των άρθρων είναι πιο έντονοι, και εύκολοι στην ανάγνωση. Η μπλε-πράσινη παλέτα χρωμάτων έδωσε τη θέση της σε μία πιο έντονη μαύρη. Προσθέτοντας τις μικρογραφίες των πηγών, και διαχωρίζοντας τες από την ημερομηνία δημοσίευσης, τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι τώρα πιο εύκολο να τα αναλύσουμε. Η πυκνότητα πληροφοριών μειώθηκε χάρη στις μεγαλύτερες κάρτες και τις πιο ευδιάκριτες εικόνες. Έτσι, ο νέος σχεδιασμός κάνει τα πάντα να μοιάζουν πιο συμμαζεμένα, και ξεκάθαρα.

Επιπλέον, κάποιοι από τους testers βλέπουν κάτω από το πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης μία περιοχή που ονομάζεται “σχετική κάλυψη” και εμφανίζει σχετικές ειδήσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι μέρος του A/B testing, καθώς είναι διαθέσιμο και σε μερικούς χρήστες οι οποίοι έχουν ακόμη το παλιό design.

Η ανανέωση της κάτω μπάρας στο Google Search, και της σελίδα των ρυθμίσεων, είναι μερικά ακόμη βήματα προς μία πιο συνεκτική μορφή design σε όλη την έκταση του Google Search. Δυστυχώς, κανένας από εμάς στο Techblog δεν έχει λάβει ακόμη τον νέο σχεδιασμό, οπότε μάλλον πρόκειται για ένα πολύ περιορισμένο test run.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google

Google: Οι χρήστες Android των ΗΠΑ θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα έκτακτης ανάγκης στην αστυνομία

Η Google συνεργάζεται με την εταιρεία τεχνολογίας έκτακτης ανάγκης RapidSOS για να επιτρέψει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα στο 911.

Smartphones Apple Google iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max: Η εγγυημένη υποστήριξη λογισμικού της Apple το τοποθετεί πίσω από τα Pixel 8 και Galaxy S24

Η Google ενθουσίασε το κοινό της το περασμένο φθινόπωρο, όταν υποσχέθηκε επτά χρόνια υποστήριξης λογισμικού για το Pixel 8.

Software Bard Google

Gemini: Η mobile εφαρμογή έρχεται σε Ευρώπη και Ην.Βασίλειο

Το Google Bard μεταμορφώθηκε σε Gemini στις αρχές Φεβρουαρίου 2024, το οποίο απέκτησε τη δική του εφαρμογή και αντικατέστησε το Assistant στο Android.

Gear Chromebook Google

Η Google φέρνει το Gemini σε Chrome OS και Chromebooks

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft ανακοίνωσε νέα laptop Surface με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και αρκετοί κατασκευαστές υπολογιστών θα επωφεληθούν.