Google Search: Επισημαίνει τις σελίδες που θα αργούν να φορτώσουν

Η Google φαίνεται ότι θα ανανεώσει τα αποτελέσματα του mobile search έτσι ώστε στο εξής να επισημαίνουν ποιες από τις σελίδες που εμφανίστηκαν θα καθυστερήσουν να φορτώσουν. Με βάση την σύνδεση του κινητού σας στο ίντερνετ, η οποία μπορεί να επηρεαστείτε από διάφορα γεγονότα, τα αποτελέσματα δείχνουν την ανάλογη επισήμανση σε σελίδες που θα αργήσουν.

Όπως φαίνεται από το παρακάτω screenshot στην αριστερή πλευρά του προτεινόμενου website, υπάρχει η ένδειξη “Slow to load”. Η συγκεκριμένη επισήμανση εμφανίζεται κυρίως σε YouTube links τα οποία είναι αναμενόμενο να καθυστερούν σε σύγκριση με τα websites που περιέχουν κείμενο.

Με αυτόν τον τρόπου η Google θέλει να βελτιώσει την εμπειρία σερφαρίσματος στις mobile συσκευές έτσι ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν εκ των προτέρων και να αποφασίσουν να θα ανοίξουν την σελίδα αλλά θα περιμένουν να φορτώσει αργά, ή αν θα την αφήσουν για αργότερα.

Γενικότερα με το Android M η Google θέλει να βελτιώσει το mobile σερφάρισμα προσθέτοντας custom tabs και deep-linking για apps για να ανοίγουν απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης και να μην χρειάζεται να τα ανοίξει ο χρήστης.

Google Search: Επισημαίνει τις σελίδες που θα αργούν να φορτώσουν, Google Search: Επισημαίνει τις σελίδες που θα αργούν να φορτώσουν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SEO In Greece

Η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας φαίνεται ότι αναβαθμίζεται ως παράμετρος κατάταξης της ενώ η ένδειξη «Slow to load» θα μειώσει το CTR των websites στα οποία θα εμφανίζεται, το οποίο με τη σειρά του θα μειώσει το SERP τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.