Η Google γνωρίζει πόσο θα περιμένεις για ένα τραπέζι σε εστιατόριο

google waiting time restaurants, Η Google γνωρίζει πόσο θα περιμένεις για ένα τραπέζι σε εστιατόριο

Google Search και Google Maps περιλαμβάνουν ήδη πολλές πληροφορίες μέσω των οποίων κάνουν την καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη. Για παράδειγμα αν θέλεις να πας κάπου, έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις πόση κίνηση έχει και πόση ώρα θα χρειαστείς.

Ωστόσο, η Google θέλει πλέον να γνωρίζουμε και πόση ώρα θα χρειαστεί να περιμένουμε για να βρούμε τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο, αν έχουμε πάει χωρίς κράτηση.

Η Google έχει προσθέσει πληροφορίες για τον χρόνο αναμονής για σχεδόν 1 εκατομμύριο εστιατόρια ανά τον κόσμο, σε Google Search και Maps.

Κάνοντας αναζήτηση ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, εμφανίζεται το κομμάτι Popular Times και μπορείς να δεις τον χρόνο αναμονής εκείνη τη στιγμή, αλλά και για οποιαδήποτε ώρα και ημέρα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Σε λίγο θα προβλέπει πότε θα σε πιάσει τσιρλιο.. Συγνώμη αλλά αυτά που βλέπουμε είναι ανικουστα και δεν μ αρέσει που όλο και περισσότερες πληροφορίες παρατίθονται έτσι

Yannis T.

Αυτο θα ειναι μαλλον χρησιμο για τα κυριλε ετσιατορια.Τωρα για εμας τους απλου εδω Ελλαδα σε μια ταβεραν αν παμε δεν χρειαζομαστε ισως την εφαρμογη αυτη.Ομως ο φιλος απο πανω εχει δικιο οτι η εταιρια κ γενικα οι εταιριες μαζευουν πολλες πληροφοριες για μας!

bezilys

Σε λίγο θα ξέρει η Google κάθε πόσο το βαράμε έτσι όπως πάμε!!!

ilias

@bezilys αν έχεις κάποιο smartwatch/band, τότε σίγουρα θα το ξέρουν 😛

Είναι όντως τρομακτικό το πόσα γνωρίζουν οι εταιρίες για εμάς. Και το ακόμα πιο τρομακτικό είναι πως εμείς τα δίνουμε απλόχερα χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.