Google Wallet: Προσθέτει αυτόματα εισιτήρια ταινιών και κάρτες επιβίβασης

Google Wallet, Google Wallet: Προσθέτει αυτόματα εισιτήρια ταινιών και κάρτες επιβίβασης

Νέες λειτουργίες για το ψηφιακό πορτοφόλι (Wallet) της Google ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως τα εισιτήρια ταινιών και οι κάρτες επιβίβασης θα εμφανίζονται πλέον αυτόματα μετά την αγορά, εφόσον το email επιβεβαίωσης έχει φτάσει στα εισερχόμενα του Gmail του χρήστη. Μπορεί να μην λειτουργεί ακόμα για κάθε αλυσίδα θεάτρων ή αεροπορική εταιρεία, αλλά η Google λέει ότι η λειτουργία είναι ενεργή για κάποιους και θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλους.

Η Google εργάζεται προκειμένου να κάνει το Wallet πιο χρήσιμο στην καθημερινότητα. Η εταιρεία τον περασμένο μήνα επέκτεινε τις κάρτες πορτοφολιού στο WearOS, ώστε οι χρήστες έξυπνων ρολογιών Android να έχουν εύκολη πρόσβαση στα εισιτήριά τους από τον καρπό τους. Αυτό περιλαμβάνει κάρτες επιβίβασης, εισιτήρια εκδηλώσεων, συνδρομές γυμναστηρίου, κάρτες επιβράβευσης και άλλα.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες σημειώσεις έκδοσης, η Google έχει προσθέσει επίσης έναν τρόπο για τους χρήστες να αρχειοθετούν με μη αυτόματο τρόπο τα περισσότερα από τα πάσα τους είτε από το smartphone είτε από το smartwatch τους. Αυτά θα μετακινηθούν σε μια ενότητα που ονομάζεται Αρχειοθετημένα πάσο, όπου οι χρήστες θα μπορούν να αναιρέσουν την ενέργεια εάν έχουν κάνει λάθος ή πρέπει να ανατρέξουν σε ένα παλιό πάσο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.