H OnePlus αναζητά 250 κατόχους OnePlus 8 για το πρόγραμμα Closed Beta

, H OnePlus αναζητά 250 κατόχους OnePlus 8 για το πρόγραμμα Closed Beta

Εδώ και αρκετό καιρό, η OnePlus ακολουθεί μία στρατηγική παρόμοια με αυτή των Windows για το πως διανέμει τις builds του λειτουργικού της. Οι κατηγορίες που μπορεί να επιλέξει κάποιος είναι MP (σταθερές builds), Open Beta και Closed Beta, με την τελευταία συνήθως να ανοίγει μόνο όταν η εταιρεία ετοιμάζει σημαντικές προσθήκες.

Φαίνεται πως κάτι ετοιμάζει η εταιρεία για την επερχόμενη έκδοση του Oxygen OS, αφού σε post της στο επίσημο forum καλεί τους κατόχους των συσκευών OnePlus 8 να δηλώσουν συμμέτοχη στο πρόγραμμα Closed Beta, ενώ 250 από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν. Αν σας φαίνεται μικρός αυτός ο αριθμός, να σας υπενθυμίσουμε πως είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων που έχει ανακοινώνει ποτέ η εταιρεία για Closed Beta Program.

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση, θα πρέπει να έχετε οποιοδήποτε ξεκλείδωτο και όχι παρόχου μοντέλο της σειράς OnePlus 8, να είστε ενεργό μέλος της κοινότητας της OnePlus και να επικοινωνείτε σε σταθερή βάση με την ομάδα της εταιρείας στο Slack. Θα πρέπει να παρέχετε feedback για τις νέες λειτουργίες ή τα buds που συναντάτε στις εν λόγω εκδόσεις, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθείτε από την εταιρεία.

Επίσης, όσοι επιλεχτούν αν συμμετέχουν θα πρέπει να υπογράψουν NDA με την εταιρεία, δηλαδή συμφωνητικό μη αποκάλυψης οποιουδήποτε στοιχείου συναντήσουν μέσα στις builds. Τέλος, κάποιες builds ενδέχεται να χρειάζονται καθαρή εγκατάσταση για να παίζουν σωστά, οπότε όσοι τολμηροί το δοκιμάσετε να έχετε έτοιμα backup.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.